Rick (9) in

Mijn zusje wil niet naar mijn vader

Hallo, ik heb er een probleem mee dat mijn zusje niet meer naar mijn vader wilt gaan. Hoe kan ik ervoor zorgen dat zij dat wel wil? Want ik vind het zielig/jammer voor mijn vader en soms scheld mijn zusje hem ook een beetje uit. Daar heb ik eigenlijk veel last van omdat ik wel van hem houd. Kan iemand alsjeblieft wat tips geven?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Marit
3 dagen geleden

Heey lieve Rick! Wat goed dat je ons forum hebt gevonden en dat je je vragen stelt. Wat een nare situatie zeg.. Ik kan me goed voorstellen dat het heel verdrietig is om zo tussen je zusje en je vader in te zitten. Maar lieve Rick, weet dat het niet jouw taak is om de band tussen je zusje en je vader te verbeteren; het is niet jouw taak om zowel je zusje als je vader blij te maken! Toch snap ik heel goed dat je iets wil doen om de situatie te verbeteren. Heb je al eens gepraat met… Lees verder »

Mia
Mia
3 dagen geleden

hallo Rick!
Waarom wil je zusje eigenlijk niet naar je vader? Misschien kan jij dat dan bespreken met jouw vader en dan later met je zusje. Misschien als jouw vader dan weet wat hij verkeerd doet, kan hij dat dan misschien aanpassen als je zusje en jij bij je vader zijn.