Maxence (12) in

Mijn vader is de weg kwijt

Sinds een tijd geleden is mijn vader helemaal de weg kwijt. Hij doet drugs en alles en zo. Hij is nou ‘bevriend’ met een M. M. is een vrouw over wie ik me hele leven al slechte dingen heb gehoord. Ze flikflooit met alles dat los en vast zit. En vgm vind mijn vader haar leuk. M. heeft nog wel een vriendje genaamd R. En die R. heeft dus blijkbaar ook M. bij haar nek omhoog gehouden toen hij boos was op haar. Maar toen wou de dochter, genaamd S., de politie bellen dus toen heeft R. M. neergezet. Papa heeft mij ook een keer uit huis gezet omdat ik boos was op hem. toen waren mijn ouders nog niet helemaal uit elkaar. Maar sinds dien waren ze wel helemaal uit elkaar, want mama stond aan mijn kant en heeft mij dus geholpen. Waardoor papa dus nog bozer werd. En laatst een keer had ik zijn telefoon gepakt om dde gesprekken te lezen tussen M. en hem en daar is hij dus ook achter gekomen. Hij heeft ook de gesprekken gelezen van mij en een vriendin op insta. En daar had hij gelezen dat ik dingen had gehoord van papa, M. en R. En toen werd hij dus helemaal boos. Toen is mijn zusje bang weggekropen in een hoekje. Dus toen durfde ik een tijdje niet meer naar papa. Er zijn ook veilig thuis melding gemaakt richting papa. dat hij onder invloed met en zonder ons (mij en me zusje). Ook dat hij een geweer zou hebben en alles. Dus ja.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
soof
8 maanden geleden

hey, ik weet niet of je dit nog gaat lezen maar zo wel wil ik dat je weet dat zodra jij het gevoel hebt dat je onveilig bent ergens er altijd mensen kunnen zijn die je kunnen helpen. ik heb zelf een vader met psychiatrische problemen en ben dus een Kopp kind, vergelijkbaar met een Kov kind. (kind van een ouder met verslaving) de angst en zorgen die je je maakt om jezelf en je zusje zijn volledig terecht en zijn helemaal oké om te voelen. ik beloof je dat uiteindelijk je weer rust gaat vinden. misschien niet nu, maar… Lees verder »

Leen
8 maanden geleden

Hey Maxence, Wat een bericht heb jij geschreven! Dank voor het delen! Volgens mij heb jij heel erg veel op je bordje. Ik kan me goed voorstellen dat dat voor jou soms heel heftig kan zijn. Ik vind het heel dapper en knap dat je wel een berichtje schrijft hier op het forum! Helaas kan ik niet zo iets aan de situatie bij jou veranderen. Maar dat is ook niet mijn taak. Tegelijkertijd is het ook niet jouw taak om er iets aan te moeten veranderen. Dat is eigenlijk de taak van je ouders. Maaaaar ik vind het wel heel… Lees verder »

Lotte
8 maanden geleden

Hi Maxence, wat ontzettend fijn dat je het forum van Villa Pinedo heb gevonden om je verhaal te delen. Het klinkt alsof je in een hele vervelende situatie zit. Je vertelt namelijk dat je vader drugs doet en contact heeft met een vrouw die, zoals jij gehoord hebt, veel slechte dingen doet. Je vertelt ook dat je een tijdje niet meer naar papa durfde, wat heel logisch klinkt als ik lees wat er allemaal is gebeurd. Ga je nu wel weer naar papa? De dingen die je over je vader en de andere mensen vertelt zijn best wel heftige dingen.… Lees verder »