meysa (10) in

Mijn situatie en tips!

ik heb soms een boozen stem die komt mestal na gym of in de ochtent dan wil ik niet naar school ik kom daar door vaak telaat
als ik boos of verdritig ben ga ik vaak tekenen of met mijn kat mouwi knufelen of ik bel met mijn friende dan luister ik muziek dan foel ik me beter.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Hannah
1 jaar geleden

Hey Meysa, wat goed dat je jouw verhaal hier op het forum deelt. Net zoals Iris, vind ik het heel knap dat jij al zo goed kan vertellen wat je voelt. Dat kon ik denk ik niet zo goed, toen ik net zo oud als jou was. 🙂 Ik ben ook benieuwd wat deze boze stem zegt? Ik had ook (en soms nog steeds) wel eens een boze stem. Die boze stem was dan best streng voor mij en dat maakte me dan wel verdrietig. Het heeft mij geholpen om wat liever tegen mijzelf te praten. Bijvoorbeeld door te zeggen:… Lees verder »

iris
1 jaar geleden

Hoi Meysa! Wat goed dat je even een berichtje plaatst op het forum! Wat vervelend dat je zo’n boze stem hebt waardoor je soms te laat komt of helemaal niet naar school wilt. Ik vind het wel heel erg knap van jou dat je dit zo goed kan benoemen en weet wat voor jou helpt als je je boos of verdrietig voelt! Wat zegt deze stem dan tegen jou waardoor je niet meer naar school wilt? En hoe voel je je dan? Wat voor mij ook helpt als ik een boze stem hoor is om voor te stellen dat het… Lees verder »

Last edited 1 jaar geleden by iris