Naomi (12) in

Mijn moeder en stiefvader gaan nu ook weer scheiden

Mijn ouders zijn gescheiden. Mijn moeder heeft een nieuwe man gevonden maar mijn vader niet. Maar mijn moeder en stief vader gaan nu ook weer scheiden. Wel heb ik nu wel 2 half zusjes van mijn stiefvader en moeder. Ook heb ik nog 2 hele broertje en zusje van mijn vader en moeder. Hun zijn ook de leeftijd rond de mijne. Ik vind dit erg moeilijk om nog een keer een scheiding door te maken. Mijn halfzusje zijn 3 en 1 dus die maken niet veel mee van dit gedoe. Ik weet gewoon niet goed wat ik hier mee aanmoet en hoe ik mijn vrienden etcetera moet vertellen dat er nog een scheiding is. Weten julie hier raad op. Ook zijn al mijn vrienden christelijk dus ben ik bang dat hun mij erg raar gaan vinden enzo. Ik weet hier gewoon geen raad meer mee.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Sabine
19 dagen geleden

Hey lieve Naomi, wat goed en dapper van je dat je hier je vraagt stelt! Vervelend om te lezen dat je nog een scheiding moet doormaken. Ik kan mij voorstellen dat dit echt niet fijn voor je is. Mijn moeder kreeg een paar jaar nadat ze was gescheiden van mijn vader ook een nieuwe man. Deze man was in het begin erg lief, maar na een paar jaar werd hij heel onaardig en daarom is ze ook weer gescheiden van hem. In het begin was ik hier ergens opgelucht over, maar later vond ik het ook weer heel lastig omdat… Lees verder »

Bo
Bo
21 dagen geleden

Hey Naomi, wat rot dat je een tweede scheiding meemaakt en wat stom dat je halfzusjes nog te jong zijn om hier samen over te praten. Dat maakt het niet makkelijker allemaal. Zou je het fijn vinden om met een buddy hierover te kletsen? Een buddy is iemand bij wie je terecht kan voor al je vragen, bij wie je je hart kan luchten en is vooral iemand die voor je klaarstaat. Je hoeft het niet alleen te doen namelijk! Mocht je dit fijn vinden, dan kan je hier een buddy krijgen! Naast een buddy, is het natuurlijk ook super… Lees verder »