Fie (11) in

Mijn broer en zus worden voorgetrokken

hoe moet ik er mee omgaan als mijn broer en zus worden voorgetrokken door mijn stiefvader en als ze mij pesten ze altijd mij aan spreken in plaats van hun ik vind dit soms heel moeilijk en dan praat ik er met mijn stiefmoeder over en dan voel ik me gelijk een stuk fijner.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Janneke
8 dagen geleden

Hee Fie, Wat super dapper dat je je verhaal deelt op ons forum zeg, daar mag je trots op zijn Wat lastig dat je het geval hebt dat je stiefvader jouw broer en zus voortrekt. Dat lijkt me niet fijn voor je… Ik herken je gevoel. Toen mijn vader een nieuwe vriendin kreeg, kreeg ik er 2 stiefzusjes bij. Ik had het idee dat mijn vader alleen nog maar aandacht had voor zijn nieuwe vriendin en haar kinderen. Ik werd daar verdrietig van. Je bent dus zeker niet de enige die dat gevoel heeft. Hoe is dat voor jou? Ik… Lees verder »

Emma
11 dagen geleden

Hey Fie, Wat goed dat jij je vraag hier op het forum stelt, super knap! Heel vervelend dat je het gevoel hebt dat jouw stiefvader jouw broer en zus voortrekt, dat is echt niet fijn. Ik had vroeger vaak het gevoel dat mijn vader mijn stiefbroer en stiefzus voortrok en dat vond ik ook altijd super vervelend en dat zorgde ervoor dat ik me vaak onzeker en alleen voelde. Dus ik begrijp hoe lastig dit kan zijn! Heel fijn dat je er wel met je stiefmoeder over kan praten. Hopelijk lucht dat een beetje op! Ik denk dat het mij… Lees verder »