Amélie (14) in

Mama chat met een man

Is het normaal dat ik het moeilijk vind om gelukkig te zijn voor mijn mama, nu dat ze aan het chatten is met een man? Het klopt gewoon niet in mijn hoofd om mijn mama met een andere man te zien dan mijn papa. Het is ook super moeilijk voor mij om dit niet aan mijn papa te vertellen, want dit mag nog niet van mama. Ik weet echt niet hoe ik hiermee moet omgaan …

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

5 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Hidde
1 maand geleden

Hey Amélie, mijn ouders zijn niet zo lang uit elkaar. Maar ik maak me over hetzelfde zorgen. Ga ik nu 2 papa’s en 2 mama’s krijgen?

Groetjes, Hidde.

Dion
3 maanden geleden

Hey Amélie, Goed dat je hier deze vraag stelt. Als een van je ouders een nieuwe partner krijgt is dat ook moeilijk om mee om te gaan. Toen mijn ouders na een tijdje allebei een andere partner hadden was dat voor mij in het begin erg moeilijk en worstelde ik daar ook mee. Ergens hoopte ik ook dat mijn ouders weer alles goed gingen maken en we weer samen gingen wonen, maar toen mijn moeder een nieuwe relatie kreeg wist ik dat dit nooit meer zou gebeuren. Als dit voor jou ook speelt dan is dat ook moeilijk en is… Lees verder »

Saar
3 maanden geleden

Hey Amélie,   Fijn dat je het forum gevonden hebt! Je vraagt of het normaal is dat je het moeilijk vindt om gelukkig te zijn voor je moeder omdat ze aan het chatten is met een man. En dat is ook normaal. Het is ook gek om je moeder met iemand anders te zien na de scheiding van je ouders. Hier ben je zeker niet de enige in.   Zelf heb ik dit ook meegemaakt. Mijn moeder en vader zijn al een lange tijd gescheiden, maar ik vond het heel gek toen mijn moeder met iemand anders aan het chatten… Lees verder »

Amélie
3 maanden geleden
Reply to  Saar

Hey Saar, dankjewel om te antwoorden! Ik heb het er gisteren met mijn mama over gehad en ik voel me wel meer begrepen nu. Met mijn vriendinnen praat ik er niet echt over, omdat ik voel dat ze niet goed weten hoe ze daar dan op moeten ingaan. Ik heb ook wel aan mijn mama gezegd dat ze er niet te veel over moet zeggen tegen mij. 🙂

Saar
3 maanden geleden
Reply to  Amélie

Hey Amélie, wat knap dat je het gesprek bent aangegaan met haar! Fijn dat je je nu meer begrepen voelt.

Wat ik zelf wel is probeer met vriendinnen, is dat ik zeg dat ik even iets kwijt wil. En dat het oké is als ze het niet helemaal begrijpen, maar het toch fijn vind om het even uit mij hoofd te zetten. Misschien dat het ook helpt voor jou, mocht je er behoefte aan hebben.

Liefs, Saar