Maud (10) in

Makkelijker maken

Wat helpt tegen gescheiden ouders om het makkelijker te maken?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Ester
14 dagen geleden

Hoi Maud,
Voor dat je gaat slapen zou ik afleiding zoeken bijvoorbeeld een boek lezen of even kleuren. Zodat je je hoofd leeg maakt iets waar je niet veel bij hoeft na te denken maar wel leuk vindt. En als het dan nog steeds niet zou ik gewoon een andere afleiding zoeken. Ik luister bijvoorbeeld naar muziek als ik ga slapen

Chenna
17 dagen geleden

Dag Maud, Wat knap dat je je weg naar het forum hebt gevonden en je vraag durft te stellen, dapper hoor! Het hebben van gescheiden ouders is geen makkie en ik kan me goed voorstellen dat je het zo prettig mogelijk wil hebben bij beide ouders. Wat voor mij het slapen makkelijker maakte was dat ik samen met mijn oudere zus op een kamer sliep en altijd mijn favoriete knuffel bij had. Heb jij een favoriete knuffel?? Bij mijn vader was ik vooral in het weekend en deden we leuke dingen. Bij mijn moeder was ik vooral doordeweeks en speelde… Lees verder »

Dagmar
19 dagen geleden

Hoi lieve Maud, Wat ontzettend fijn en dapper dat je een berichtje schrijft op het forum van Villa Pinedo! Ik begrijp heel goed dat het lastig is om gescheiden ouders te hebben. Zelf heb ik ook een langere tijd het lastig gevonden om zowel bij papa als mama het zo gemakkelijk mogelijk voor mijzelf te maken. Wat voor mij op dat moment heel erg hielp is om zowel bij papa als bij mama precies dezelfde dingen te doen en te hebben. Hiermee bedoel ik, dat ik met mijn papa dan in het weekend een dagje weg ging naar een museum… Lees verder »

Amy
Amy
20 dagen geleden

Hoi Maud! Gewoon niet aan denken. Dat helpt bij mij.