R (10) in

Ik word GEK van de wissels

Hallo allemaal ik ben R en ik word egt letterlijk GEK van de wissels hebben jullie meschien tips voor diet probleem? (Dat zou heel fijn zijn) groetjes R;)

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Valkirya
22 dagen geleden

Hallo R, ik herken het gevoel ik wordt ook gek.
Ik vind het leuk dat je het deelt.
Maar sorry ik heb geen tips .
Groetjes valkirya.

A
A
22 dagen geleden

Hey R, Oh ik herken heel erg wat jij zegt. Vroeger werd ik ook zo gek van de wisseldagen. Is er iets specifieks dat je zou gek maakt van het wisselen? Ik vergat mijn spullen vaak, maar ik vond het ook lastig om iedere keer weer aan een ander huis te wennen. Ik probeerde altijd dezelfde tas te gebruiken en soms spullen dubbel te kopen (als dat lukte). Het hielp mij ook om soms iets minder te wisselen, dus dat heb ik toen aan mijn ouders gevraagd. Maar als dat niet kon, keek ik naar andere oplossingen. Soms even mijn… Lees verder »

Maaike
29 dagen geleden

Hey R! Wat goed dat je het forum hebt gevonden. Je stelt een hele goede vraag. Zelf had ik hier ook veel last van. Ik wisselde elke week en had altijd super veel spullen die ik mee moest nemen. Sportkleren, schoolspullen, boeken, extra spullen en nog veel meer. Ik vergat soms ook wel is welke dag, omdat het af en toe wisselde. Wat ik zelf deed om het wisselen makkelijker te maken is: 1- Ik maakte een lijst met alle spullen die ik elke week nodig had. Zo vergat ik niks in te pakken. De spullen die ik alleen die… Lees verder »