evi (15) in

Ik wil dat mijn moeder gaat scheiden

Hoi hoi,
Ik weet niet zo goed wat ik moet doen, mijn ouders zijn gescheiden toen ik 6 was. Mijn vader is binnen 1 jaar hertrouwd met mijn ex stiefmoeder (ze zijn nog een keer gescheiden) mijn moeder is ook hertrouwd met mijn stiefvader allen heb ik het hier lastig mee, ik vind hem verschikkelijk, hij is een smeerlap, hij plaats spiegels in de badkamer om naar mij en mijn zusje te kunnen kijken as we gaan douchen, alle sloten zijn van de deuren gehaald en nog verschillende andere dingen. Ik vind dat gewoon zeer kut vooral voor mijn zusje, ze is net 12 en vind dit zeer lastig, ik ben eraan gewend maar hij moet haar met rust laten.
Mijn zusje en ik willen bijde dat mijn moeder gaan scheiden maar durven dit niet te zeggen omdat ze erg van hem houdt, en na de scheiding met mijn vader een tijd depresief is geweest.
Ik wil eigrnlijk bij mijn vader gaan wonen maar mag dit niet zelf beslissen.
Wat kan ik het beste doen??

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Sarah
28 dagen geleden

Hey Evi, Wat dapper dat je jouw vraag op het Forum van Villa Pinedo stelt. Daar wil ik je al een heel groot compliment voor geven. ❤️ Ik heb niet hetzelfde meegemaakt, maar begrijp heel goed dat als jouw stiefvader dit soort dingen doet, je wilt dat je moeder van hem gaat scheiden. Want wat jouw stiefvader doet, is helaas niet normaal. Heb je hier al met iemand over gepraat? 🙂 Jouw moeder zal van hem houden, maar ik kan me zo voorstellen dat je moeder ook wilt dat het goed met jou en je zusje gaat. En als ik… Lees verder »

Forum
Editor
Forum
30 dagen geleden

Lieve Evi, Bedankt voor jouw vraag op het Forum en wat fijn dat je ons gevonden hebt! Je schrijft dat jou stiefvader spiegels plaatst in de badkamer om naar jou en je zusje te kunnen kijken en dat alle sloten van de deuren zijn gehaald. Ik kan mij voorstellen dat dat een hele lastige situatie voor jou en je zusje is. Ik wil je laten weten dat je vraag goed is aangekomen en dat je niet alleen bent. Onze vrijwilligers gaan hun best doen om jou zo snel mogelijk een luisterend oor te bieden en jou te steunen in deze… Lees verder »