sofie (15 jaar) in

Ik voel me schuldig

Hai,
Ik weet nu sinds 2 jaar dat mn ouders gaan scheiden, alleen woonde ze nog heel lang samen omdat ze er maar niet uit kwamen wie waar ging wonen. Dat is eindelijk gelukt, en sinds gister woont mijn vader ergens anders:(. Ik zit er heel erg mee, aangezien ik pas sinds vorige week wist dat papa weg ging en ik weet nu nog steeds niet waar hij woont. Ik vind het moeilijk om het er over te hebben met mn ouders, en ze communiceren totaal niet met me over dit onderwerp. Mn vader heeft nu eigenlijk niemand meer, en ik voel mee heel schuldig dat het zo is gelopen.
Volgende maand is het december dus dat betekent kerst en oud

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Emma
6 maanden geleden

Heyy Sophie ik snap echt dat her moelijk is! Je moet je echt niet schuldig voelen want het is niet jou schuld! Je doet je best en mischien moet je praten met een juf op school als je die heel erg vertrouwd! Je moet je echt nooi schuldig voelen en je bent vast een lief meisje!
Heel veel sterkte
Emma!

Romy
Romy
6 maanden geleden

hey Sofie, ik snap dat dat lastig is! Ik herken in jouw situatie dat mijn vader niet meer bij ons thuis woont en ik begrijp dat dat heel lastig is. ik snap dat je je schuldig voelt over dat je vader nu alleen is, maar ik denk dat jij niet degene bent die verantwoordelijk voor hem of zijn geluk is. Ik begrijp dat je het lastig vindt dat je ouders hierover niet communiceren met jou. Misschien kan je proberen om met iemand anders, zoals een vriend of vriendin of een leraar van school (bijvoorbeeld je mentor) te praten. Ik herken… Lees verder »

Ella
6 maanden geleden

Lieve Sofie, Wat fijn dat je je weg naar Villa Pinedo hebt gevonden en wat ontzettend stoer dat je dit verhaal wilt delen! Wat vervelend voor jou dat je vader sinds gister ergens anders woont en dat jij niet weet waar dat is.. Ik kan me niet voorstellen hoe vervelend het is voor jou dat dit niet met jou gecommuniceerd wordt. Ik herken mijzelf in jou wat je verteld over dat je je schuldig voelt. Mijn vader had na de scheiding ook eigenlijk niemand meer. Veel vrienden die mijn ouders samen hadden, sprak hij niet meer na de scheiding. Hij… Lees verder »