Ikke (11) in

Ik voel me niet veilig

Ik woon in Zuid Holland met mijn vader en ik wil met mijn moeder in Noord Holland wonen en daar is ook een goede middelbare school, maar dat mag niet van papa. Ik heb papa al heel veel keer verteld dat ik met mama mee wil verhuizen, maar hij luistert niet. In augustus word ik pas 12 jaar maar dan is de middelbare school al begonnen. Ik voel me niet veilig bij mijn vader, omdat hij tegen mij zegt dat ik niet boos of verdrietig mag worden als ik bij hem ben.
Wat mag ik doen als ik 12 jaar ben?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
R
R
24 dagen geleden

Hoi lieve Ikke, Heel erg bedankt voor je vraag op het forum en wat goed dat je dit met ons durft te delen! Je bent hier altijd welkom met je vragen! Je schrijft dat je graag met mama mee wil verhuizen, maar dat dat niet mag van papa en dat hij niet naar je luistert. Ook schrijf je dat je je niet veilig bij papa voelt omdat je niet boos of verdrietig mag zijn van hem. Ik kan me goed voorstellen dat dit een hele lastige situatie voor je is. Het is natuurlijk nooit fijn als je het gevoel hebt… Lees verder »

Flora(mijn ouders zij ook gescheiden)

wat erg! Ik zou met iemand bellen zoals de kindertelefoon. Tip: De dit bij je moeder zodat je vader je niet kunt betrappen. Ook zou ik met een psychiater praten.

Nicole
1 maand geleden

Lieve Ikke, Bedankt voor jouw vraag op het forum en wat fijn dat je ons gevonden hebt! Je schrijft dat je niet veilig voelt bij jouw vader omdat je niet boos of verdrietig mag zijn. Ik kan mij voorstellen dat dat een lastige situatie voor je is. Ik wil je laten weten dat je vraag goed is aangekomen en dat je niet alleen bent. Onze Buddy’s gaan hun best doen om jou zo snel mogelijk een luisterend oor te bieden en jou te steunen in deze situatie, maar voor nu wil ik jou alvast een aantal websites geven waar je… Lees verder »