Roos (13) in

Ik mis mijn moeder

mijn vader maakt altijd de meest grote problemen over de kleinste dingen en daardoor is mijn telefoon afgepakt en kan ik niemand bereiken en praten met mijn vader erover werkt ook niet en nu mis ik mijn moeder steeds meer en naar school lukt ook niet, en elke keer wanneer ik naar beneden ga krijg ik steeds commentaar en word mijn depressie steeds groter! en brieven of fotos gaan ook moeilijk wat nu?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Bo
Bo
9 dagen geleden

Heeeee Roos, wat goed dat je ons forum hebt gevonden en zo dapper bent om een berichtje achter te laten! Wat rot dat je vader van kleine dingen een probleem maakt en je daar zoveel last van hebt. Ik vind het in ieder geval heel goed van je dat je wel met je vader probeert te praten. Heb je al eens geprobeerd om hierover te praten met iemand anders dan je vader? Ik had ook een tijdje dat ik niet zo goed overweg kon met mn vader en dat ik vond dat hij maar moeilijk deed. Het heeft mij heel… Lees verder »

Roos
6 dagen geleden
Reply to  Bo

Dankjewel ja school weet er vanaf daar kan ik altijd er over praten! En die tips zijn ook heel fijn om dan iets te doen buiten ofzo met mijn moeder heb ik heel weinig tijd om met haar te praten dus dat werkt verder niet goed maar heel erg bedankt ☺️

Nienke
11 dagen geleden

Hey lieve Roos, wat fijn dat je hier je vraag stelt en het forum hebt gevonden! Vervelend om te lezen dat je telefoon is afgepakt en dat je daardoor niemand kan bereiken. Ik kan goed begrijpen dat je je moeder mist en wat naar dat het niet lukt om er met je vader over te praten. Toen mijn ouders gingen scheiden was mijn vader heel erg boos op mijn moeder. Ze praten nu nog steeds niet met elkaar, maar mijn vader vond het ook nooit fijn als ik met mijn moeder praatte als ik bij hem was. Hij heeft daarom… Lees verder »

Roos
6 dagen geleden
Reply to  Nienke

Dankjewel hele fijne tips die van de tekening is een goed idee en naar school lukt meestal niet omdat ik dan vrij ben of vakantie want dat is deze tijd best vaak zo maar die tips helpen mij ook ☺️✨