Melissa (13) in

Ik heb het best moeilijk soms

Hoi hoi ik heb een vraag ja en ik wil iets zeggen ik heb het best moeilijk soms en dan kan ik het tegen heel veel mensen kan ik het niet zeggen want ik heb het ook thuis dat je heel veel gedoe en mijn ouders zijn allebei gescheiden en ik kan het tegen niemand zeggen en dan zit ik er soms mee en dan weet ik niet wat ik moet doen en ik word heel vaak uitgescholden en zo en ik moet heel veel dik genoemd en ja of ja dan gaat ie dat zeggen van ja Melissa jij hier eten eten vind je wel lekker hè gaat ze zeggen van je * niet stelen hè en dan gaan ze allemaal foto’s sturen van snoep en dan kan ik niet zo tegen en dan ja dat is een knor maakt me heel erg onzeker

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Iris
1 dag geleden

Lieve Melissa, Wat rot om te horen dat je dit gevoel hebt. Het is helemaal niet fijn om je gedachten en gevoelens niet kwijt te kunnen. Pien heeft jou hier al een heel mooi bericht met veel tips gestuurd. Ik hoop dat die je helpen. Ik wil daar aan toevoegen dat ik het ook vervelend voor jou vind! Ik heb zelf ook last gehad van onaardige mensen op de middelbare school die mij dan opmerkingen naar het hoofd slingerden. Toen ben ik naar mijn mentor gegaan en die heeft toen samen met mij een gesprek gehad met die kinderen. Daarna… Lees verder »

Pien
5 dagen geleden

Hey Melissa, Pien hier! Wat fijn dat je iets hebt geschreven over jouw gedachtes. Bij Villa Pinedo mag jij altijd jouw hart luchten, je bent hier super welkom! Iets delen over je gevoel is niet altijd makkelijk, maar het kan wel heel erg opluchten heb ik gemerkt. Voelde jij dat ook toen je dit bericht typte? Ik hoop het! Want kwetsbaar zijn is juist super krachtig en het kan je soms echt verder helpen! Hopelijk moedigt dit je daarom aan om om hulp of een luisterend oor te vragen als je daar behoefte aan hebt. Dat kan ik jouw eigen… Lees verder »