ruben (9) in

Hoe vinden jullie de scheiding?

hoi, ik ben Ruben. ik heb een vraag aan jullie. hoe vinden jullie het om gescheiden te zijn.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Isaak
1 jaar geleden

Hoi ruben
Ik vind het soms wel moelijk gescheiden ouders te hebben ik heb veral veel moeite met de nieuwe vriedin van mijn vader ik woon eigenlijk alleen bij mijn moeder omdat mijn stiefmoeder hele tijd tegen mij schreeuwt dat vind ik wel ingewikkeld dat ik mijn vader zo weinig zie maar ik bekijk ook de positieve dingen dat mijn ouders nu gelukkiger zijn dan ze waren een ding is vaak zeker als je ouders gaan scheiden hebben ze vaak een goede reden

Groeten isaak

Marijn
1 jaar geleden

Hoi Ruben, wat goed dat je dit forum hebt gevonden en een vraag stelt! Bedoel je hoe wij het vinden om gescheiden ouders te hebben? Of om zelf gescheiden te zijn? Ik kan alleen antwoord geven op de vraag hoe ik het vind om gescheiden ouders te hebben…   Mijn ouders zijn gescheiden toen ik 5 jaar was. Dat is nu al een lange tijd geleden, en ik ben er inmiddels wel aan gewend, maar sommige dingen blijven moeilijk. Ik vind het bijvoorbeeld jammer dat ik mijn vader niet zo vaak spreek of zie, en dat mijn moeder alleen is.… Lees verder »

Adinda
1 jaar geleden

Hoi Ruben, Wat leuk dat je het forum van Villa Pinedo hebt gevonden. Bedoel je trouwens hoe wij het vinden om gescheiden te zijn of gescheiden ouders te hebben? Zelf ben ik niet gescheiden (ik ben nog maar een student haha ;)) maar heb ik wel gescheiden ouders! In het begin vond ik dat echt heel moeilijk. Ik was super verdrietig dat m’n ouders uit elkaar gingen en vond het ook heel erg wennen. Mijn ouders zijn toen ik 20 jaar was uit elkaar gegaan en ik ben al best snel uit huis gegaan toen. Ik heb dus nooit in… Lees verder »