Fébe (10) in

Hoe kan ik ermee omgaan?

Zit nu in het begin van de scheiding mijn ouders ruziën zooooo vaak ik wordt er gek van en soms wil ik huilen maar komt het er niet uit super irritant. Zou iemand mij tips kunnen geven om hier het best mee om te gaan

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

5 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
lena
13 dagen geleden

Naar buiten gaan

Ronja
26 dagen geleden

Hoi Fébe wat vervelend dat het er niet uit komt. Je kan dingen gaan doen die je hoofd een beetje leeg maken. Ik doe bijvoorbeeld aan paardrijden en als er dan iets is gebeurd en ik ben verdrietig dan ga ik even rijden dan voel ik me een stuk beter. Je kan ook met iemand gaan praten over hoe je je voelt dat lucht ook vaak op

Sophie
1 maand geleden

Hi Fébe! Wat knap dat je je vraag stelt en eerlijk bent over hoe je je voelt. Wat naar om te horen dat je nu middenin de scheiding van je ouders zit. Dat is helemaal niet fijn, al helemaal als je ouders veel ruzie maken. Dat zou jij helemaal niet moeten horen. Ik herken me ook erg in jou. Ik vind het ook vaak lastig om te huilen. Ik voel me dan wel erg rot, maar het komt er niet uit in de vorm van tranen. Dan denk ik: ik ben toch verdrietig? Ik voel me toch naar? Waarom kan… Lees verder »

Emilia
1 maand geleden

Hai, Fébe ik heb precies hetzelfde al zijn mijn ouders gaan scheiden toen ik 3 was. Mijn ouders ruziën ook nog zo vaak als dat gebeurt weet ik niet wat ik ervan moet vinden, maar mijn tip is om lekker een boek te gaan lezen of bellen met je bestie dat helpt bij mij heel erg, en als je wilt huilen en het lukt niet is een hele goeie tip: pak een ballon blaas hem op en gooi al je gevoelens erin als ie knapt zijn al je gevoelens weg!
Liefs Emilia❤️

Janne
1 maand geleden

Hee lieve Fébe! Wat super fijn dat je ons forum hebt gevonden en je berichtje plaatst! Je verteld dat je ouders vaak ruziën en je soms wilt huilen maar het er niet uit komt. Wat herkenbaar zeg. Toen mijn ouders net uit elkaar gingen maakte ze ook veel ruzie. Ik vond dat super vervelend, en wilde soms ook huilen. Ik voelde mij dan ook vervelend als dat niet lukte; want ik was toch verdrietig? Als het gaat om de ruzies heeft het mij geholpen om op zoek te gaan naar plekken waar ik even tot rust kon komen. Ik vond… Lees verder »