Yarissa (12) in

Het voelt alsof mijn vader er niet meer is

Mijn ouders zijn nu bezig met de scheiding en hebben nu ook vaak gespreken met mensen voor de scheiding. Alleen het voelt alsof mijn vader nu denkt “we gaan scheiden dus ik hoef er niet meer te zijn voor de kinderen.”Toen ik erachter kwam een jaar geleden dat het niet goed ging tussen mijn ouders een jaar gaat het dus al niet goed maar mijn moeder wilde het nog blijven proberen en vertrouwen op geloof (ik ben christelijk )sinds dat het niet goed gaat heb ik eigenlijk al een beetje een slechte relatie met mijn vader ik vind het gwn zo zielig voor mijn moeder. Want ze staat er echt al gwn bijna een jaar alleen voor me vader woont gwn nog in ons huis maar het voelt alsof hij er niet meer is. Hij slaapt nu ook op zolder in de kamer van mijn broer en daarom moet mijn broer nu bij mijn moeder slapen. Waarschijnlijk moeten we ook verhuizen want het huis is te duur om nog door te betalen dat vind ik.eigenlijk niet erg dat we moeten verhuizen

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Lena
13 dagen geleden

Halo Yarissa. Mijn vader is er wel nog maar hij is zo verandert. Bespreek het met mensen die vertrouwt

Sophie
24 dagen geleden

Hi lieve Yarissa, dank je voor je berichtje op het forum. Wat fijn dat je deze plek gevonden hebt om te delen waar je mee zit! Ik herken me heel erg in dingen uit jouw verhaal. Nadat ze het vertelden werd alles anders: mijn moeder sliep bij mijn zus op de grond en het was een gespannen sfeer thuis, omdat de scheiding en een verhuizing boven ons hoofd hing. Ze gingen naar iemand toe om dingen te regelen om te scheiden en dat vond ik ook altijd vervelend, dan werd het zo echt ineens. Tussen het moment van vertellen dat… Lees verder »

Emma
25 dagen geleden

Hey Yarissa, Wat knap dat jij jouw vraag durft te stellen op het forum! En wat een lastige situatie bij jou thuis, ik snap dat dat niet makkelijk is. Het is heel vervelend als je het gevoel hebt dat jouw vader er niet meer voor jullie is. Ik heb ook vaak het gevoel gehad dat mijn vader er niet meer was voor mijn moeder en ik toen mijn ouders uit elkaar gingen. Hij kreeg al snel een nieuwe vriendin en ik had vaak het gevoel dat hij mij daardoor een beetje was vergeten. Daar werd ik altijd heel verdrietig van.… Lees verder »