Minthe (12 jaar) in

Heel rot gevoel

hallo ,
mij ouders gaan inmiddels scheiden waar ik me heel rot over voel!
mij vader gaat al 8 jaar vreemd met een andere vrouw en hij had ook met mij moeder een relatie door dat we hier zijn achter gekomen spreek en zie ik me vader bijna helemaal niet meer wat ik lastig vind ik ben boos op mij vader omdat die dit heeft gedaan ik vind het niet kunnen dat die al zo lang vreemd is gegaan en dat die veel heeft gelogen tegen mij en me moeder en broer ik vind het soms lastig en haal daarom veel dingen door me hoofd heeft iemand goede tips hoe ik hier mee moet om gaan of nog andere goede tips?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Sascha
11 dagen geleden

Hee lieve Minthe! Ik vind het allereerst echt knap dat je dit hebt geplaatst op ons forum. Ik kan me heel goed voorstellen dat je nu door een hele lastige periode gaat. Het is namelijk niet niks wat je hebt meegemaakt. Mijn ouders zijn helaas ook gescheiden doordat mijn vader een ander had. Dit vond ik ook zo ontzettend moeilijk. Ik begreep ook helemaal niet hoe hij dit kon doen. Ik begrijp dus heel goed dat jij ook even boos bent op je vader. Jouw gevoel mag er zijn en dat is goed. Het heeft tijd nodig voordat je het… Lees verder »

Suzanne
Forum Redactie
Suzanne
29 dagen geleden

Hoi lieve Minthe! Wat super goed dat je jouw verhaal hier deelt. Mijn vader is ook vreemdgegaan en daarom zijn mijn ouders ook gescheiden. Ik snap dus goed hoe jij je voelt! Ik heb me namelijk ook super rot gevoeld toen dit allemaal gebeurde. Er veranderde in een korte tijd veel en ik moest me overal aan aanpassen. Dat vond ik best vermoeiend, heb jij dat ook? Ik snap heel goed dat je boos bent op je vader, dat ben ik ook een tijd geweest. Maar het is ook goed om te weten dat je boos mag zijn op je… Lees verder »

Lisanne
1 maand geleden

Hoi lieve Minthe, Wat sterk van je dat je je verhaal durft te delen op het forum van Villa Pinedo . Zo te lezen is er bij jou thuis veel gebeurd de afgelopen tijd. Je schrijft dat je ouders gaan scheiden en dat je boos bent op je vader, omdat hij is vreemd gegaan en veel heeft gelogen. Wat vervelend om te lezen dat dit is gebeurd en dat je je zo voelt. Toen mijn ouders gingen scheiden zat ik ook vaak met allerlei gedachtes in mijn hoofd en piekerde ik veel. Het kan je helpen om je gedachtes op te… Lees verder »