Lisa (16 jaar) in

Heeel veel vragen

hey iedereen,
ik ben via Google deze site tegengekomen. en omdat ik best met sommige dingen zit. dacht ik: “nou dan kan ik ze gelijk even stellen hierzo😊”.
Mijn ouders zijn uit elkaar sinds dat ik 12 ben.
met 1 van mn ouders heb ik helemaal geen contact meer. Ik zou dat niet Perse meer willen. maar ik heb wel nog heeeeeel veel vragen waar ik mee zit en waardoor ik heel vaak aan deze situatie denk. En veel minder mezelf ben dan anders.
ik wou een soort brief schrijven en sturen via Whatsapp. maar ik weet niet zo goed wat ik er in moet zetten.

nou dat wou ik dus even vragen.
xx Lisa

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Fabiënne
10 dagen geleden

Hee Lisa, Wat goed dat je op deze website bent gekomen en dat je een berichtje hebt geplaatst! Dat is super knap van je. Als ik het goed begrijp heb je met één van je ouders geen contact meer, maar heb je wel veel vragen over de scheiding. En dat is natuurlijk super logisch. Dat herken ik heel goed. Ik heb nog wel contact met allebei mijn ouders, maar als ik vragen had over hun scheiding (ze gingen al scheiden toen ik 2 was), voelde het raar om zomaar die vragen te stellen. Dus dat jij een brief wilt gaan… Lees verder »

Mijke
11 dagen geleden

Hee Lisa, Fijn dat je ons forum hebt gevonden! Ik herken jouw situatie. Mijn ouders zijn gescheiden toen ik 5 was, maar toen ik ouder werd had ik ook veel vragen. Ik hoorde altijd maar 1 kant van het verhaal, net als jij, en wilde dus graag de andere kant horen. Ik had wel heel af en toe nog contact met mijn vader, maar als ik daar was, vond ik het altijd zo lastig om er over te beginnen want dan wil ik het gezellig houden. Uiteindelijk heb ik dit nooit gedaan, maar ik heb er voor mezelf wel rust… Lees verder »

Bente
13 dagen geleden

Hee Lisa, Goed dat je je vraag hier stelt. Je vertelt dat je met een van je ouders geen contact meer hebt, maar dat je nog veel vragen hebt. Goed idee van jou om een brief te schrijven! Ik heb zelf ongeveer twee maanden geen contact gehad met mijn moeder, maar heb geen ervaring met langdurig geen contact. Ik merk wel ook dat ik anders ben door de scheiding. Vooral in de puberteit had ik veel last van negatieve gevoelens, vragen en onzekerheid. Ik was vaker verdrietig of chagrijnig en zat niet goed in mijn vel. Ik loop ook nog… Lees verder »