Anke-Hilda (10) in

Hebben ze verkering?

hoi mijn ouders zijn nog niet zo lang gescheiden. Een paar maanden schat ik. Er is een mevrouw bij mijn vader waar we het gezellig mee hebben maar ik weet niet zeker of het nou de vriendin van mijn vader is of niet. Hij zei dat ze elkaar wel leuk vinden maar geen verkering hebben. Dat is nu ook al een tijdje geleden. Ik vind het lastig om dan te gaan vragen aan mijn vader of ze verkering hebben

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
6 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Elien
1 maand geleden

Lieve Anke-Hilda Wat goed dat je ons forum hebt gevonden en je vraag erop hebt gezet. Je ouders zijn nog maar net gescheiden. Dat is geen leuke booschap op te krijgen. Mijn mama had net na de scheiding ook al iemand waar ze het leuk mee had. Ik had er veel vragen over. Hebben ze een relatie? Komt die man dan bij ons wonen. Gaat die man een 2de papa proberen worden? Vragen die in mijn hoofd zaten maar die ik niet aan mijn mama durfde stellen. Ik kon er snachts ook niet van slapen. Ik wou het heel graag… Lees verder »

Carmen
Carmen
1 maand geleden

Hi Anke- Hilda, Wat fijn dat je de weg naar het forum hebt gevonden en je verhaal wilt delen! Ik lees dat je graag wilt weten of je vader en de mevrouw die vaak bij jullie is, een relatie hebben, maar dat je het lastig vind om dit te vragen. Ik kan me voorstellen dat het lastig is om dit te vragen. Ik vond het ook lastig om aan mijn moeder te vragen of ze nu een serieuze relatie had met de man die al vaker bij ons thuis was geweest. Ik heb dit toen opgeschreven in een schriftje en… Lees verder »

Anke-Hilda
1 maand geleden
Reply to  Carmen

Hallo
Ik vind het echt een superfijne reactie en ik heb me aangemeld voor een buddy. Bedankt!
Liefs Anke-Hilda

Anne
1 maand geleden
Reply to  Anke-Hilda

Ik heb ook een buddy aangevraagd er het is super zeker aan raden

Sangita
1 maand geleden

Lieve Anke-Hilda, Wat fijn dat je Villa Pinedo gevonden hebt met je vraag! Je geeft aan dat je ouders nog niet zo lang gescheiden zijn, hoe gaat het nu met jou? Toen mijn ouders net gescheiden waren had mij moeder het ook leuk met een man. Ik vond het toen ook best wel spannend om te vragen of ze verkering hadden. Vooral omdat ik eigenlijk niet wist of ik dat wel wilde zo snel na mijn vader. Wat is de reden dat jij het lastig vindt om het te vragen? Ik heb uiteindelijk, toen ik alleen was met mijn moeder,… Lees verder »

Maartje
1 maand geleden

Hee Anke-Hilda! Wat goed dat je ons hebt gevonden en om hulp vraagt! Ik weet goed wat je bedoelt! De eerste keer dat mijn vader een andere vrouw aan mij voorstelde zei hij ook dat het gewoon ‘een vriendin’ was en niet zijn ‘nieuwe vriendin’. Maar dit werd ze even later wel. Ik dacht toen ook al dat ze elkaar leuk vonden. Het is heel logisch dat jij het je ook afvraagt. Ik denk dat het helemaal geen kwaad kan als je een keer aan je papa vraagt of die mevrouw zijn nieuwe vriendin is. Aan je ouders zou je… Lees verder »