aura (10) in

Haten nieuwe vriend

mijn moeder is hertrouwd. ik haat haar nieuwe vriendje! hij geeft me geen rechten,ik vind hem echt niet leuk! HELP! WAT MOET IK DOEN?!

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Romee
1 maand geleden

Lieve Aura, Allereerst wil ik je zeggen dat ik het ontzettend dapper van je vindt dat je een berichtje op het Forum hebt durven stellen. Daar is echt moed voor nodig! Verder herken ik mij onwijs in jouw verhaal. Toen mijn ouders uit elkaar gingen had mijn vader direct een nieuwe vriendin en ik kon het niet goed met haar vinden. Ik mocht heel weinig van haar en hierdoor werd mijn vader ook strenger. Ik snap dus dat het heel vervelend is dat je je stiefvader niet zo leuk vindt. Wat mij erg heeft geholpen is om toch te proberen… Lees verder »

Esmée
1 maand geleden

Hey Aura! Ik herken het heel erg. Ik heb dit ook met mijn stiefmoeder gehad.. heb je er al over gepraat met je moeder en verteld hoe jij je er over voelt? Ik denk dat dat best wel helpt! Als je niet uit je woorden kan komen kan je het ook opschrijven en voorlezen. Zo weet jou moeder hoe jij je voelt en misschien kunnen jullie dan kijken voor een oplossing wat fijn voor jou is en de nieuwe vriend van je moeder. Ik weet echt hoe het is dat je niet goed overweg kan met de nieuwe partner van… Lees verder »