Maaike (19) in

Gevecht over het huis

Hey hallo,

2,5 jaar terug heb ik gehoord dat papa en mama uit elkaar gaan . Intussen kunnen ze het nog steeds niet vinden en ze vechten om wie het huis mag houden . Eerst was de uitspraak van de rechter dat ze het zelf moesten uitzoeken en dat in de tussentijd ze moesten afwisselen . (Birdnesten) dat gebeurd nu zo’n jaar. Ze komen er nog steeds niet uit en dus is er een nieuwe rechtszaak gestart. Nu heb ik afgelopen vrijdag gehoord dat die over 3 weken is. Nu begin ik me ineens heel veel zorgen te maken over wat de uitspraak is en hoe het verder gaat . Ik heb er super veel stress en verdriet door omdat het nu echt dichterbij komt . Ik heb nu 2,5 jaar geleefd zonder dat dat duidelijk is en heel veel gedoe thuis . Ik maak me zorgen over hun vooral maar ook hoe het voor mij gaat zijn . Ik heb al een burn-out dus dit is vrij heftig voor mij nu . Het voelt alsof papa en mama nu pas echt gaan scheiden . Is het normaal dat ik zoveel zorgen heb en pieker en verdrietig ben ? Hoe kan ik hiermee omgaan ?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Pleun
10 dagen geleden

Hey Maaike, Wat goed dat je jouw verhaal hier deelt! Wat vervelend dat je zoveel stress en verdriet ervaart. Dat lijkt me niet fijn. Ik heb zelf geen ervaring met rechters, maar ik kan me voorstellen dat je hier veel stress van krijgt. Ik herken het vele piekeren wel! Wat mij helpt om minder te piekeren is om al mijn gedachtes op papier te zetten. Want zodra alles op papier staat dan is het uit m’n hoofd. Misschien kan je eens proberen om je gedachtes op te schrijven? Of misschien vind je het fijner om er met iemand over te… Lees verder »

Norah
10 dagen geleden

Mijn ouders hadden ook rechtzaken en ik was heel bang voor de uitspraak. Maar uitendelijk sprak de rechter uit wat ik wou horen. Ik weet niet of dat bij jou ook is. Blijf praten met je buddy of iemand die heel goed vertrouwt. En krop niets op.