Mo (14) in

Eenzaam voelen

Hey… ik zal even beginnen te zeggen dat dit geen vraag is, ik wilde dit gewoon kwijt hier.
Ik voel me de laatste tijd erg eenzaam. Ik heb vorig jaar mijn vriendengroep gedumpt dus ik heb nu ook bijna geen vrienden meer. Overal waar ik kijk, op school of op social media, zie ik koppels en ze zijn er allemaal zo gelukkig uit en ik ben er best jaloers op. Ik heb wel relaties gehad maar mijn laatste echte relatie was meer dan een jaar geleden en ik voel dat ik gewoon verlang naar liefde. Er zijn wel leuke mensen bij mij op school en ik kan mezelf best goed opfokken en mezelf helemaal blij laten worden omdat ik iemand heb ontmoet die leuk is, knap is en die interesse toont in mij. Maar zodra de ander een move maakt, zie ik mezelf het al helemaal verpesten voordat ik ook maar één move heb gemaakt. Daarna zie ik allen nog maar imperfecties en ben ik totaal niet meer geïnteresseerd.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Lisa
14 dagen geleden

Hey Mo, Ik las jouw berichtje en dacht: daar moet ik op reageren, want wat jij zegt is heel erg herkenbaar. Maar ik wil eerst even kwijt dat als ik je berichtje zo lees, dat ik het heel knap vindt dat je zo goed weet wat je wilt: want je noemt heel duidelijk dat je een verlangen hebt naar liefde, je hebt (bewust lijkt het) je vriendengroep verlaten en volgens mij wil je ook graag weer een nieuwe relatie. Dat heb je best duidelijk voor jezelf. 🙂 Wat jij schrijft over jezelf opfokken, het blij laten worden en het dan… Lees verder »

Robin
15 dagen geleden

Hey Mo, ik zie dat je al een hele uitgebreide reactie hebt gekregen van Nynke (waar ik me overigens helemaal bij aansluit)! Ik zou nog willen toevoegen dat ik je gevoel herken. Ik heb dan wel een relatie, maar kan nog steeds wel eens onzeker zijn over mijn relatie (ook over relaties met vrienden en familie). Ik denk dat dit ook wel komt door de scheiding, ik ben anders tegen de liefde aan gaan kijken en het heeft misschien zelfs wel ergens een deukje opgelopen. Is dit iets wat je herkent? Wat ik je in ieder geval wil zeggen is… Lees verder »

Nynke
16 dagen geleden

Hi Mo! Goed dat je dit gewoon even eruit gooit. Wat ontzettend vervelend dat je je zo eenzaam voelt. Dat is echt een rotgevoel. Ik herken je gevoel goed en kan er ook vlagen van voelen. Dan lijkt het alsof opeens iedereen om je heen suuper gelukkig is en jij de enige bent die ‘alleen’ is en ongelukkig. Je bent alleen niet de enige! Iedereen ervaart wel eens dat rottige eenzame gevoel (óók die stomme verliefde stelletjes :p). Ik weet niet of je advies wil, als je alleen een luisterend oor wil mag je de rest van m’n reactie gewoon… Lees verder »