Sophie (13) in

Controle

Mijn moeder en stiefvader
Ik heb de controle van mijn moeder afgenomen, maar zodra mijn stiefvader tegen mij begint te schreeuwen dan wordt ik stil en durf ik niks meer te zeggen en wordt ik strak aan mijn arm vast gepakt en op de gang gegooid ik wil weten hoe ik ook zijn controle kan overnemen

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Joanne
1 maand geleden

Lieve Sophie, Wat dapper dat je je vraag hier stelt en zo eerlijk bent over wat er aan de hand is! Je vraagt hoe je de controle van je stiefvader kunt overnemen. Je geeft ook aan dat je de controle van jouw moeder al hebt afgenomen. Ik begrijp niet goed wat je hiermee bedoelt, kun je hier misschien iets meer over vertellen? Ik kan mij heel goed voorstellen hoe dit voelt, want ik herken mij erg in de situatie zoals je die verteld. Ik had vroeger ook een stiefvader die snel boos was. Wij hadden thuis dan vaak het gevoel… Lees verder »

Emile
1 maand geleden

ik heb dat ook

Floor
1 maand geleden

Lieve Sophie, Bedankt voor jouw vraag op het forum en wat fijn dat je ons gevonden hebt! Je schrijft dat jouw stiefvader soms naar je schreeuwt en je strak bij je arm vastpakt. Ik kan mij voorstellen dat dat geen ervaring is. Ik wil je laten weten dat je vraag goed is aangekomen en dat je niet alleen bent.  Onze Buddy’s gaan hun best doen om jou zo snel mogelijk een luisterend oor te bieden en jou te steunen in deze situatie, maar nu willen ik jou alvast een aantal websites geven waar je misschien in de tussentijd iets aan… Lees verder »