Malou (13) in

Broer super erg missen

Mijn broer gaat 4 weken weg. Eerst een week op kamp en daarna met mijn vader op vakantie. Ik ga met mijn moeder op vakantie. Ik ga mijn broer super erg missen ik ben zelfs misselijk omdat ik hem zo lang niet ga zien.Heeft iemand tips om hem minder te missen?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Naomi
1 maand geleden

Hey Malou, Wat goed dat je met je vraag naar het forum bent gekomen! Ik kan me heel goed voorstellen dat je je broer zo erg gaat missen. Het is ook een lange tijd zeg! Mijn zusje gaat binnenkort ook een aantal weken weg. Ik ga haar ook missen, dus ik herken wat je zegt. Wat mij vooral gaat helpen is proberen contact te houden met haar. Dus af en toe even bellen of appen. Kan jij ook contact houden met je broer? Dat zou fijn zijn! Als ik iemand mis helpt het me af en toe om naar een… Lees verder »

Elena
1 maand geleden

Hoi Malou, wat fijn dat je Villa Pinedo gevonden hebt!
Je schrijft dat je je broer gaat missen omdat hij vier weken weg gaat en dat je er zelf misselijk van wordt. Wat vervelend voor jou zeg!
Ik denk dat het wel laat zien dat je een fijne band hebt met je broer! Zelf mis ik niet zo snel iemand, maar als ik iemand mis dan vind ik het fijn om hen te bellen. Het liefst videobellen! Dan kan je elkaar even zien. Misschien werkt dat ook voor jou?
Ik hoop dat je wat aan mijn tip hebt. Liefs, Elena

Dion
1 maand geleden

Hey Malou,
Wat naar dat je je zo slecht voelt dat je je broer zo lang niet kan zien. Kan je met je broer bellen of facetimen of iets anders waarmee je hem kan spreken? Anders kan je ook tegen je ouders zeggen dat je hem heel erg gaat missen. Dan kunnen zij daar rekening mee houden en misschien een plan maken zodat je hem kan bellen als jullie allebei op vakantie zijn. Dan voelt het misschien wat beter als je afspreekt dat je elke week een keer of een paar keer met hem belt.

Veel sterkte,
Dion