Daisy (13 jaar) in

Bericht voor ouders

dit bericht is voor mijn ouders.

hoi pap, hoi mam. Ik wil even zeggen dat ik het belachelijk vind wat er nu aan de and is.

als ik kleding van papa naar mama mee wil nemen zou dat gewoon moeten kunnen en dan moet je der niet zo kinderachtig over doen.
ik wil dragen wat ik wil dragen.

Ook wil ik even zeggen dat wat er nu aan de hand is echt niet zo verder kan gaan. dus heb ik besloten om bij mama te wonen.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Sangita
13 dagen geleden

Lieve Daisy, Wat goed dat jij het forum gevonden hebt en gebruik maakt van deze mogelijkheid. Je geeft aan dat wat er nu aan de hand is echt niet zo verder kan gaan. Kun je uitleggen wat er momenteel allemaal speelt? Zoals Kevin ook al aangeeft lijkt het alsof er veel gebeurd om je heen en ik kan mij voorstellen dat dit lastig is. Misschien kunnen wij met je meedenken? We kunnen ons allemaal voorstellen hoe het is om gescheiden ouders te hebben en misschien kunnen we je tips geven voor de situatie waar jij je nu in bevindt. Je… Lees verder »

Last edited 13 dagen geleden by Sangita
Kevin
13 dagen geleden

Hoi Daisy, Welkom bij Villa Pinedo! Wat fijn dat je de weg naar ons forum hebt weten te vinden en wat een duidelijke boodschap! Mag ik vragen hoe het met jou gaat? Als ik jouw berichtje lees, dan heb ik het idee dat er nu heel veel om jou heen gebeurt. Klopt dat? Wat doet dat met jou? Het is heel dapper dat je een bericht stuur aan je ouders! Dat helpt vaak, zo heb ik gemerkt. Nadat ik mijn vader een brief had gestuurd, zijn we met elkaar in gesprek geweest en hebben we iets aan onze situatie kunnen… Lees verder »