Mila (11) in

Band met mijn vader

Mijn ouders zijn nu 7 jaar gescheiden, nog steeds heb ik het daar erg moeilijk mee, en de band tussen mij en m’n vader is ook minimaal. Hoe kan ik daar het beste mee omgaan.?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Robin
2 maanden geleden

Heeee Mila, heel herkenbaar hoor! De band met mijn vader is ook minder geworden na de scheiding. Inmiddels ben ik erachter gekomen dat het in mijn situatie zo is dat de band met mijn vader (emotioneel gezien) niet beter was geweest als mijn ouders bij elkaar waren geweest. Mijn vader is nu eenmaal wat praktischer. Is dat iets wat je herkent misschien? Wat ons wel helpt om aan onze band te werken is door af en toe iets leuks te doen met z’n tweeën. Bijvoorbeeld lunchen, een spelletje spelen of een rondje wandelen. Weet dat deze gevoelens er nu ook… Lees verder »

Marijn
2 maanden geleden

Hey Mila, wat goed dat je een berichtje plaats op het forum van Villa Pinedo! Wat naar dat je het zo moeilijk hebt met de scheiding van je ouders. Ik herken dat gevoel heel goed.   Mijn ouders zijn ook gescheiden toen ik net 5 jaar was. Dat is nu al een lange tijd geleden, maar soms zijn er dingen die ik nog steeds moeilijk vind. Met de feestdagen bijvoorbeeld, als mijn moeder alleen is, of als ik op bezoek ga bij mijn moeder, dan voel ik me schuldig en vind ik dat ik ook langs mijn vader moet. Het… Lees verder »