Els (26) in

Als mensen ernaar vragen, moet ik vaak huilen

Hoi,
Mijn ouders zijn vorig jaar gescheiden en ondanks dat ik al 7 jaar niet meer thuis woon. Heeft het toch veel met me gedaan. Als mensen er naar vragen moet ik vaak huilen. Kent iemand een praatgroep of verder advies wat ik hier mee moet.

Alvast bedankt

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Bente
1 maand geleden

Hey Els, Goed dat je ons forum hebt gevonden! Je vertelt dat je ouders vorig jaar gescheiden zijn en het veel met je heeft gedaan, ook al woon je al lang niet meer thuis. Mijn ouders zijn gescheiden toen ik 11 was. Ik woonde dus wel nog thuis, maar ik woon nu al lange tijd niet meer thuis en heb er ook nog steeds last van. Hoe oud we ook zijn en hoe lang we ook op ons zelf wonen, we blijven altijd kind van onze ouders. Als je ouders uit elkaar gaan is het dus heel logisch dat dat… Lees verder »

Joëlle
1 maand geleden

Hee Els, Wat fijn dat je Villa Pinedo hebt gevonden en hierop je vraag stelt! Het kan lastig blijven om over dit onderwerp te praten, omdat het toch altijd nog verdrietig blijft dat je ouders niet meer bij elkaar zijn. Zelf merk ik dat het me ook altijd raakt als iemand er écht naar vraagt of als ik juist wel een blij gezin zie waar beide ouders nog samen zijn. Maar weet ook dat je verdriet er altijd mag zijn, we lachen toch ook iedere dag om iets wat we grappig vinden, dus huilen om iets wat je raakt moet… Lees verder »

Noza
1 maand geleden

Hoi Els, Wat goed dat je je gevoelens van verdriet uit op dit forum. Je bent hier zeker niet alleen in. Het is oke als je moet huilen om dit onderwerp. Ik vind het ook niet heel makkelijk om te beseffen dat ik gescheiden ouders heb. Wat mij vaak helpt om mijn zware gevoelens te uiten, het van mezelf afschrijven in een dagboek. Ook praat ik erover met iemand die ik vertrouw, zoals met een buddy die ook jouw ervaringen en gevoelens deelt: https://www.villapinedo.nl/ik-wil-een-buddy/ Ik hoop dat je hier iets aan hebt. Succes en vergeet niet, het is oke om… Lees verder »