Maureen (15) in

Alimentatie

ik woon bij mijn moeder en daarom betaald mijn vader elke maand alimentatie. Mijn moeder doet heel moeilijk over geld.
Is het mogelijk dat de alimentatie naar mij gaat voor een deel? want ik krijg bijna geen nieuwe kleding, 5 euro zakgeld per maand op mijn spaarrekening dus daar kan ik niets mee en er word moeilijk gedaan over elk klein dingetje die gewoon nodig zijn.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Kaylee
6 dagen geleden

Hoi Maureen, Wat goed dat je je verhaal met ons wil delen. Het eerste wat in mij opkomt is pfff dat je hier als 15 jarige mee bezig moet zijn, toch weet ik dat het van je afschuiven naar je ouders niet altijd werkt. Ik herken mijzelf namelijk (deels) in jouw verhaal. Mijn vader betaalde ook de alimentatie aan mijn moeder, maar mijn moeder gaf altijd aan dat het te weinig was. Toen ik het bedrag hoorde vond ik dat echt vrij veel. Ik kreeg wel kleding van mijn moeder en ze betaalde sport, maar ik kon mij niet voorstellen… Lees verder »

Beau
6 dagen geleden

Lieve Maureen,  Wat onwijs goed dat jij deze vraag stelt op het Forum!  Zelf herken ik jouw verhaal ook een beetje. Bij mij was het alleen dat mijn vader niets voor mij wilde kopen omdat hij aan mijn moeder al wat alimentatie betaalde en hij dat genoeg vond. Ik kreeg op dat moment ook 5 euro zakgeld en daarmee kon in ook geen kleding kopen.  Om op je vraag te antwoorden over de alimentatie, vanaf je 18e kan je vader besluiten om het naar jou over te maken. Mijn vader heeft daar toen ook voor gekozen. Daarvoor gaat het geld… Lees verder »

Lisa
8 dagen geleden

Lieve Maureen, Wat goed dat je jouw verhaal vertelt op het forum van VillaPinedo! Wat vervelend voor je dat je moeder moeilijk doet over het geld en dingen die je nodig hebt. Ik herken best wel wat je vertelt. Mijn vader betaalde vroeger altijd alimentatie aan mijn moeder. Het viel mij alleen op dat ik er vrij weinig van kreeg aangezien ik mijn eigen kleding en school etc. moest betalen. Ik heb dit toen aan mijn vader verteld en hij heeft met mijn moeder overlegd. Ze hebben toen samen besloten de alimentatie aan mij te betalen. Dit kwam ook wel… Lees verder »