Lorelotje (17) in

Zorgmelding! Help, wat is dit?

ik ben mishandelt door mijn moeder en heb dit uit vertrouwen aan een paar mensen verteld nu kreeg mama een brief van een zorgmelding naar mij toe.

zou iemand me kunnen uitleggen
wat dit is?
wat dit inhoud?
wat dit voor mij betekend?
waarom word een zorgmelding gedaan?

hopenlijk kunneen jullie me helpen..
lorelotje

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Kiki
20 uren geleden

Hee lieve Lorelotje, wat fijn dat je het forum van Villa Pinedo hebt gevonden. Hier kun je alles delen en vragen over het hebben van gescheiden ouders. Ik zou me zo kunnen voorstellen dat niet fijn is dat je iets in vertrouwen met andere mensen hebt gedeeld en er nu een zorgmelding is gedaan. Hoe is dit voor jou? Ik heb er zelf geen ervaring mee, maar ik heb wel eens meegemaakt dat ik iets in vertrouwen met een vriendin had gedeeld en zij dit aan andere vrienden van mij had doorverteld. Ik vond dit echt niet leuk en ik… Lees verder »

Adinda
11 dagen geleden

Lieve Lorelotje, Wat een vervelende situatie! Hoe voel jij je over deze situatie? Als ik eerlijk ben, heb ik zelf nooit te maken gehad met een zorgmelding dus heb ik ook geen antwoorden op je vragen. Wel kan ik je doorverwijzen naar Blue (https://ikbenblue.nl/). Dit is een website voor kinderen die kindermishandeling hebben meegemaakt. Misschien is hier ook wat te vinden over een zorgmelding? Ik weet eigenlijk niet eens zeker of het met je rechten te maken heeft, maar misschien weet de kinderrechtswinkel er wel meer over (https://kjrw.eu/)? Hopelijk hebben zij wat antwoorden voor je. Weet dat je in ieder… Lees verder »