Finn (8) in

Zorgen ouders

hoi ik ben Finn ik vond het altijd zo gezellig met mijn familie tot ik hoorden dat mijn ouders gingen scheiden me leven veranderde ik kon alleen maar huilen nou maak ik me zorgen om me ouders als ik bij me vader ben dan durf ik me moeder niet te appen en ben ik bang dat hij verdrietig word en dat is bij me moeder ook zo ik ben blij dat ik bij jullie dit kwijt kon ik wens jullie nog veel steun groetjes Finn

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Manon
8 maanden geleden

Hey lieve Fin, Jeejtje, wat knap dat jij je verhaal durft te delen en wat goed dat je ons forum hebt gevonden. Wat een moeilijke stituatie zeg. Ik snap helemaal wat je bedoelt. Toen mijn ouders 3 jaar geleden uit elkaar gingen vond ik het ook super lastig. Ik kon bijvoorbeeld mijn verjaardagsfeestjes niet meer met al mijn familieleden vieren en dat deed pijn. Ik vind dat zelfs nu nog steeds vervelend, maar ik heb geaccepteerd dat het niet meer gaat zijn zoals het vroeger altijd was. Dat is natuurlijk moeilijk, maar dat betekent niet dat ik nu geen super… Lees verder »

Esmée
8 maanden geleden

Hoi Finn, Wat knap dat jij je verhaal met ons durft te delen! Wat vervelend om te horen dat jij je zoveel zorgen maakt, maar ik herken het wel. Toen mijn ouders net gingen scheiden woonde ik bij mijn moeder en ging ik eens in de twee weken in het weekend naar mijn vader. Mijn vader had al snel een nieuwe vriendin, maar mijn moeder was nog alleen. Ik vond het toen erg lastig om haar achter te laten in het weekend en maakte me constant zorgen om haar. Ik appte juist altijd veel met mijn moeder daardoor, maar durfde… Lees verder »