Bodile (9) in

Ze zeggen het tegenovergestelde

Wat als de ene ouder iets zegt en de andere ouder het tegenovergestelde zegt wat moet ik dan doen want ik wil naar allebei luisteren.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Sanne
13 dagen geleden

Hi lieve Bodile, Fijn dat jij het forum hebt gevonden en jouw vraag durft te stellen! Ik begrijp dat het vervelend is als je ouders allebei iets anders zeggen omdat je naar beide ouders wil luisteren. Zelf heb ik dit ook meegemaakt en vond ik dit heel vervelend omdat ik soms niet zo goed wist wat ik nu moest doen. Van mijn vader moest ik bijvoorbeeld ‘u’ zeggen en van mijn moeder niet, dit vond ik als kind heel lastig omdat ik niet zo goed begreep waarom dit bij de ene ouder wel moest en bij de andere ouder niet,… Lees verder »

Elien
16 dagen geleden

Lieve Bodile Wat fijn dat je het forum hebt gevonden. Wat een lastige situatie. Ik herken jou verhaal wel een beetje. Ik wou na de scheiding van mijn ouders heel graag weten waarom ze waren gescheiden. Ze vertelde allebei iets anders en ik wist niet meer wie ik moest geloven. Ik vond dit geen leuke situatie want ik zag mijn ouders allebei nog graag. Je kan er ook niet heel veel aan doen of aan veranderen. Ik heb toen tegen mijn ouders gezegd dat ik dit niet leuk vond. Alle afspraken rond de scheiding zijn ook niet jouw verantwoordelijkheid. Dit… Lees verder »

Kevin
17 dagen geleden

Hoi lieve Bodile, Wat goed van jou dat jij een berichtje plaats op ons forum. Ik hoop dat we jou allemaal goed kunnen helpen. Vervelend is dat he, als je ouders allebei iets anders zeggen? Nu kunnen ouders dat altijd hebben, maar het is extra vervelend als ze niet meer samen zijn! Mijn ouders zijn ook gescheiden en zeiden ook wel eens iets anders en dan wist ik niet goed wat ik nou precies moest doen.. Kun je iets meer vertellen over jouw situatie? Waar gaat het bijvoorbeeld over? En wat zegt papa dat je moet doen? En wat zegt… Lees verder »