Sanne (16) in

Ze wil niet met mij praten

Hoi,
Ik ben de 1e 3 weken van de zomervakantie bij mijn vader er zijn nu 2 weken voorbij en nu begin ik mijn moeder te missen dus probeer ik langs te gaan maar wil ze plots niet meer met me praten en heeft ze me geblokt op watshapp. (bij mijn weten is er niks gebeurt waardoor ze dit ineens kan doen) Ik wil graag met der praten en onze huisdieren weer zien en knuffelen maar ik mag niet naar binnen. Weet iemand wat ik kan doen? De buurvrouw waar ze veel contact mee heeft weet ook niet wat er aan de hand is.

2
Reacties

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
NicoleJelicia Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Nicole

Lieve Sanne, 1 maand geleden vroeg je ons wat je met deze situatie kunt doen, hoe gaat het nu? Heb je inmiddels al contact gehad met jouw moeder? Allereerst wil ik zeggen dat ik het echt heel erg fijn vind dat jij hier om hulp vraagt. Want je staat niet alleen en je bent ook zeker niet de enige. Wij zijn er voor jou en we helpen je graag! Wat vervelend om te horen dat jouw moeder plotseling niets meer van zich laat horen en jou nu blokkeert. Ik kan me voorstellen dat dit voor jou heel erg verwarrend is.… Lees verder »

Jelicia

Hoi lieve Sanne, Jeetje wat een moeilijke tijd moet dit voor jou zijn, ik kan mij voorstellen dat je hier heel erg van bent geschrokken. Ik vind het ook heel fijn dat je jouw verhaal deelt met ons want zo hoef je er niet helemaal alleen in te staan. Ik hoop dat ik je een beetje kan helpen met mijn ervaring en tips. Wat ik nu ga zeggen is misschien een beetje voor de hand liggend maar wel echt het allerbelangrijkste: Jij hebt niets verkeerd gedaan! Wanneer er namelijk wel iets zou zijn gebeurd is het namelijk heel normaal om… Lees verder »