tessa (16) in

Ze negeert me

hoi, mijn ouders zijn al een tijdje gescheiden en mijn vader heeft een nieuwe vriendin alleen zij vind dat ik iets verkeerd heeft gedaan en nu negeert ze mij al een jaar! wat moet ik doen?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Mia
Mia
1 jaar geleden

Hee Tessa!
Ik zou zelf vragen aan haar wat zij denkt dat jij verkeerd hebt gedaan. Als ze je dan ook negeert, vraag dan aan je vader of hij even wil praten met haar.
Veel liefs van Mia 🙂

Samantha
1 jaar geleden

Hey Tessa! Wat goed dat je hier op het forum om advies vraagt! Vervelend om te lezen dat je stiefmoeder je negeert. Ik kan me voorstellen dat je graag zou willen dat dit anders was. Je schrijft ook dat je een keer iets verkeerd gedaan hebt. Weet je toevallig wat je verkeerd heb gedaan? Of is het alleen dat je denkt dat je iets verkeerd hebt gedaan? Ik was er vroeger heel goed in om dingen voor een ander in te vullen. Ik dacht dan bijvoorbeeld als iemand boos was dat het mijn schuld was, terwijl dat lang niet altijd… Lees verder »

Laura
1 jaar geleden

Hee lieve Tessa,   bedankt voor jouw bericht!   Ik lees dat de nieuwe vriendin van je vader jouw negeert. Jeetje wat vervelend zeg… Een jaar is ook best al wel een tijdje. Ik ben vooral wel benieuwd naar de situatie waarin jij je bevindt. Je zegt dat zij vindt dat je iets verkeerd hebt gedaan. Weet je ook wat je precies verkeerd hebt gedaan? En hoe voel jij je hierover? Heeft je vaders vriendin dit wel eens aangekaart bij jou?   Omdat ik niet precies jouw situatie weet en ook niet weet wat jij ‘verkeerd’ gedaan zou hebben, is… Lees verder »