Elle (13) in

Ze lijken wel 2 vreemden

Hoi! Zijn jouw ouders al meer dan 5 jaar gescheiden en kunnen ze nog steeds niet met elkaar opschieten en lijken ze soms wel 2 vreemden? Nou dat heb ik en soms weet ik niet wat ik er mee moet doen. Ik heb een zusje en wil haar natuurlijk niks laten merken maar soms is dat onmogelijk. Wat doen jullie eraan? Laat het me weten. Ben benieuwt. X

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Dieuwertje
6 maanden geleden

Hoi Elle! Wat fijn dat je het forum hebt gevonden om je vraag te stellen! Ik herken je situatie heel erg goed. Mijn ouders gingen scheiden toen ik 14 was. Daarna praatten ze alleen tegen elkaar via SMS of email, en verder zagen ze elkaar eigenlijk nooit. Mijn vader wilde eigenlijk ook niet bij mijn moeder in een ruimte zijn. Toen ik voor school een belangrijke presentatie moest doen wilde ik ze er allebei bij hebben, maar mijn vader wilde niet omdat mijn moeder er ook zou zijn. Toen heb ik gezegd dat ik het zo ook niet leuk vond,… Lees verder »

Charlotte
6 maanden geleden

Hey Elle, Wat goed dat je hier komt om je verhaal te doen! Super slim en stoer van je. Mijn ouders zijn bijna 5 jaar geleden uit elkaar gegaan, maar inmiddels zijn ze wel zo ver van elkaar verwijderd geraakt dat ze eigenlijk liever niet eens gedag zeggen als ze elkaar tegen komen. Het is voor mij best heel lastig, maar omdat ik ook een hele poos geen contact heb gehad met mijn moeder, kan ik het mijn ouders ook niet kwalijk nemen dat ze zo met elkaar om gaan. Als het om mijn broertje gaat kunnen mijn ouders wel… Lees verder »