Nofar (11) in

Ze gaan uit elkaar

Vorige week heb ik van mijn vader gehoord dat hij boos is op mijn moeder en dat zij gaan uit elkaar. WTF. Wat moet ik doen met de informatie ???? Ik ben gewoon 11… ik wil niks te veranderen…en ik ben bang

3
Reacties

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
CharlotteReneeJelicia Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Charlotte

Lieve Nofar, Wat goed dat je hier je verhaal wilt doen, Super dapper! Ik kan me super goed voorstellen hoe jij je nu voelt. Toen mijn vader mij vertelde dat mijn moeder wilde scheiden, werd ik daar mega verdrietig van. Ook ik wist niet goed wat ik daar mee moest, en ging me gelijk zorgen maken om alles wat er dan zou veranderen. Ik moest ook mijn mond houden tegen mijn broertje, tot mijn moeder thuis was van haar werk. Maar dit lukte mij niet. Ik had ook liever gehad dat mijn vader niets gezegd had tot er meer bekend… Lees verder »

Renee

Hi lieve Nofar, Wat moet dat ontzettend schrikken zijn geweest voor jou zeg. Maar wat super stoer en dapper dat je via hier ons een berichtje stuurt. Ik was 14 jaar oud toen mijn ouders aankondigde dat het niet zo goed ging tussen hen. Ik vond dat net als jou ook erg eng en verwarrend, want ik had mijn hele leven het idee dat mijn ouders perfect voor elkaar waren en mijn ouders zouden nooit of te nimmer scheiden. Dat dat wel ging gebeuren vond ik dan ook echt een shock. Dus ik wil even zeggen dat ik jou reactie… Lees verder »

Jelicia

Hoi Nofar, Wat een heftig nieuws hee, ik snap heel goed dat je bang bent, dit is niet zomaar iets! Mijn ouders gingen scheiden toen ik 7 was en daarna nog een keer toen ik 8 was. Ik weet nog heel goed dat mijn moeder het vertelde en zij vertelde toen ook dat zij boos was op mijn vader. Dat vond ik ook zo moeilijk want ik wist helemaal niet waar mijn vader was of wat er dan ging gebeuren. Ik kan niet zo goed uitleggen waar ik bang voor was, vooral dat ik gewoon echt niet wist wat er… Lees verder »