amelie (10) in

Ze gaan scheiden

mijn ouders heben mij voor 2 dagen verteld dat ze gaan scheiden papa blijft in dit huis wonen en mama gaat naar een andere huis maar het liefste zou ik gewoon met bijde ouders in dit huis blijven wonen vriendinen van mij zechen dat het ook voordelen heeft maar dat wil ik niet gelofen ik wil gewoon dat papa en mama samen blijven 🙁

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
5 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Debby
Debby
2 maanden geleden

Lieve Amelie, Wat ontzettend dapper dat je jouw verhaal durft te delen op ons forum! Wat een vervelend nieuwtje is dat he… Ik weet nog wel dat ik in het begin een beetje moest giechelen van de spanning, want ik wist niet zo goed wat er zou gaan gebeuren. Mijn ouders gingen allebei verhuizen, omdat ze het huis niet meer konden betalen. Voor mij klinkt het wel fijn dat je vader nog in het huis kan blijven wonen, zodat jij jou vriendinnen die daar in de buurt wonen nog kunt zien. Weet je al waar je moeder gaat wonen? Je… Lees verder »

Hannah
3 maanden geleden

Hallo Amelie, wat fijn dat jij je verhaal met ons wilt delen!   Mijn ouders zijn gescheiden toen ik 7 was en dat was voor mij ook erg wennen, mijn moeder bleef in het huis en mijn vader verhuisde naar de andere kant van de stad. Ik was ook erg verdrietig en geschrokken voor een tijdje en had het gevoel dat ik met niemand echt kon praten. Ik stelde mijn ouders veel vragen over de nieuwe veranderingen en wat er ging gebeuren. Daardoor voelde ik mij minder verward en wist ik wat hetzelfde bleef en ging veranderen. Toen alles veranderden… Lees verder »

Rachell
3 maanden geleden

Hi Amelie,   Wat ontzettend dapper dat je jouw verhaal durft te delen op dit forum!   Zelf was ik erg jong toen mijn ouders gingen scheiden en daarom weet ik niet meer zo heel erg goed hoe mijn ouders dit aan mij vertelden, maar het lijkt mij heel erg verdrietig om dit zo plotseling te horen.   Dat je ouders gaan scheiden is meestal geen leuk nieuws. Wat mij altijd heel erg helpt wanneer mijn ouders mij iets vertellen wat niet leuk is, is om met hun hierover te praten. Laat je ouders weten hoe jij je voelt bij… Lees verder »

Dieuwertje
3 maanden geleden

Hoi lieve Amelie! Fijn dat je je vraag hier op het forum hebt gesteld! Wat ontzettend vervelend dat je ouders je hebben verteld dat ze gaan scheiden. Mijn ouders gingen scheiden toen ik 14 was, en ik was daar heel erg verdrietig door. Heb jij dat ook? Het is heel erg logisch dat je liever zou willen dat je ouders bij elkaar blijven, dat had ik toen ook veel liever gehad! Het was in het begin heel erg vreemd en verdrietig, maar het werd steeds minder raar en vervelend dat mijn ouders zijn gescheiden! Nu kan ik me niet eens… Lees verder »

Melissa
3 maanden geleden

Lieve Amelie,   Wat goed dat je ons hebt gevonden en dat knap dat je je verhaal hier deelt. Wat onwijs vervelend om te horen dat je ouders uit elkaar gaan. Ik weet nog goed dat toen mijn ouders aan mij vertelde dat zij uit elkaar gingen dat ik heel verdrietig werd, het voelde alsof mijn wereld even in storten. Hoe voel jij je nu dat je heb gehoord dat je ouders gaan scheiden? Bij mij bleef mijn vader ook in het huis wonen en ging mijn moeder uit huis, ik wilde graag met haar mee maar ook bij mijn… Lees verder »