sara (10) in

Woedeaanval

hoi mijn ouders zijn gescheiden dat vind ik heel vervelend en nu heb ik elke avond een woeden aanval daar heb ik erg last van maar als ik het in hou word ik van binnen nog bozer en uiteindelijk krijg ik een heelle grote woeden aanval dus daarom is mijn vraag of iemand een oplossing weet want niet alleen ik heb er last van mijn ouders en mijn zusje hebben er namelijk ook last van dus weet iemand mischien een oplossing ? .

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Amy
11 maanden geleden

Hoi Sara, Wat vervelend om te lezen dat je elke avond een woedeaanval hebt. Wat mij toen heeft geholpen is het invullen van een G schema. Dat schema helpt je in te zien waardoor je zo boos bent geworden en vooral wat je volgende keer kunt doen om het te voorkomen. Je geeft dan antwoord op de volgende vragen: – Gebeurtenis: Wat is er gebeurt? Waardoor ben je boos geworden? Op wie ben je boos geworden? – Gevoel: Hoe voelde je je toen? Was je boos of verdrietig? – Gedachte: Wat dacht je toen je boos was? Aan wie of… Lees verder »

Gerjan
11 maanden geleden

Hee Sara, Wat fijn dat het Villa Pinedo forum hebt gevonden voor je vraag. Wat naar dat je zoveel last hebt van de scheiding en daar zo boos/kwaad om bent. Voor de mensen om je heen is het ook heel moeilijk als jij zo boos bent. Bij een scheiding krijg je zoveel gevoelens en emoties allemaal tegelijk. Je weet af en toe niet of je blij moet zijn, boos of verdrietig. Het moeilijkst van allemaal vond ik dat ik niet begrepen werd. Mijn ouders begrepen mij niet, mijn vrienden niet, eigenlijk begreep niemand mij. Hierdoor kreeg ik ook veel last… Lees verder »

Janne
11 maanden geleden

Hallo lieve Sara, Wat ontzettend goed en knap dat je deze vraag op ons forum stelt en zo ontzettend open bent! Wat moet het een lastige situatie voor je zijn… Als je ouders gaan scheiden is helemaal niet leuk en makkelijk. Dit vond ik zelf ook heel lastig. En dan is het natuurlijker nog moeilijker als je er woedeaanvallen bij krijgt… Ik zelf heb, toen mijn ouders gingen scheiden, mezelf ook heel rot gevoeld. Ik had geen last aan woedeaanvallen, maar was savonds altijd heel verdrietig en voelde me enorm eenzaam. Voor mijn broer en vader was dit heel vervelend… Lees verder »