Rick (9) in

Wisselen van huis

Ik vind het wisselen van huis zo moeilijk omdat ik papa of mama dan zo ga missen. Hoe kan ik het wisselen makkelijker maken zodat ik minder verdrietig ben?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

5 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
julia
3 jaren geleden

je kan bellen met je ouders dan mis je ze minder snel heb ik ook trouwends

Ilse
Ilse
3 jaren geleden

Hey Rick!
het is nooit leuk om een van je ouders te moeten missen, toen ik wat jonger was had ik ook veel moeite om te wisselen van huis.
Bij mij hielp het om regelmatig even een berichtje of leuke foto te sturen naar de andere ouder. Ook nam ik vaak wat spulletjes mee waardoor ik me wat sneller thuis en op mijn gemak voelde.
Liefs Ilse

Michelle
3 jaren geleden

Hey Rick, Wat goed dat ons forum gevonden hebt en je vraag durft te stellen! Ik kan me goed voorstellen dat je het lastig vind om te wisselen van huis, daar had ik het ook altijd moeilijk mee. Ik nam altijd een knuffel mee naar mijn vader! Daarnaast sprak ik met mijn moeder af dat we even zouden bellen of praten, ik vond het horen van de stem van mijn moeder altijd heel fijn. Misschien werkt dit voor jou ook? Het hoeft geen knuffel te zijn natuurlijk, maar iets wat je prettig vind om bij je te hebben en wat… Lees verder »

Ilse
Ilse
3 jaren geleden

Hoi! Ik weet heel goed wat je bedoeld, ik heb mezelf ook erg lang zo gevoeld. Wat heel erg voor mij hielp is als ik van huis wisselde dat ik iets van mijn vader (iets persoonlijks) meenam, en andersom. Ik had bijvoorbeeld een bedeltje met 2 foto’s van mijn vader en moeder waar ik dan naar keek. Ook nam ik altijd dezelfde knuffel mee.

Ik hoop dat dit je een beetje helpt.

Mia
Mia
3 jaren geleden

hallo Rick!
wat ik soms doe is mijn vader of moeder elke dag bellen. En als je ouders dat niet goed vinden, kan je altijd even naar buiten wandelen en dan toch bellen. Ze zullen het vast wel begrijpen.