marit (11) in

Wisselen tussen ouders

hey ik ben marit en ben 11 jaar ik ga na de zomervakantie naar de middelbare school maar mijn vader woont aan de ene kant van de stad en mijn moeder aan de andere, mijn nieuwe school is dicht bij mama, maar ik moet nu dus van mijn moeder kiezen hoe het wissel schema word maar ik wil mijn ouders allebei blijven zien maar mijn moeder en de nieuwe vriend van mijn moeder hebben gezegt dat ze me niet meer steeds op en neer gaan brengen (wisselschema nu: maandag, dinsdag, woensdag mama, woensdag avond, donderdag, vrijdag papa en het ene weekend mama en het andere papa) weten jullie wat ik moet doen?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
6 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Elien
25 dagen geleden

Hey lieve Marit, wat goed dat je ons forum hebt gevonden en Wat spannend zo een nieuwe school. Ik heb toen mijn ouders gingen scheiden ook gekozen om elke week te wisselen. Na een tijdje vond ik het zelf niet meer praktisch en heb ik er voor gekozen om bij mijn mama te wonen maar mijn papa nog wel regelmatig te zien. We spreken bijna elke week wel eens af. Zo heb ik nooit het gevoel gehad dat ik heb moeten kiezen. Je mama zegt dat ze je niet meer over en weer wilt doen. Heb je met haar al… Lees verder »

Anouk
1 maand geleden

Ten eerste veel plezier op de middelbare school! Toen ik steeds wisselde van mijn vader en moeder was het 1 week bij de een en 1 week bij de andere. Ik vond dit fijn, omdat ik een langere tijd bij de een was en daarbij ook aan de regels van dat huis kon wennen. Ik denk dat het handig is als je allebei je ouders nog wilt zien voor een langere tijd blijft. Dus niet een paar dagen bij de een en dan een paar dagen bij de ander. Je zou 1 hele week bij je vader zijn en daarna… Lees verder »

Lieke
1 maand geleden

Ik heb hetzelfde het is 7 kilometer fietsen en mijn
ouders zijn druk met werk duus ik moet altijd heen en weer fietsen, de planning bij mij gaat alsvolgt :
Maandag en dinsdag ben ik bij mama en op woensdag en donderdag bij papa, het weekend om de week.

Last edited 1 maand geleden by Lieke
Kevin
1 maand geleden

Hey Marit, Wat fijn dat je ons van Villa Pinedo vraagt om met jou mee te denken!! Wat een lastige situatie zeg.. Ik hoop dat ik je een beetje kan helpen 😉 Laat ik eerst vertellen hoe het bij mij was. Mijn ouders hadden de omgangsregeling bedacht en daar heb ik helemaal geen inspraak in gehad. Ik was elke dag bij mijn moeder en één weekend in de twee weken bij mijn vader. Terwijl ze allebei in hetzelfde dorp woonden!!! Ik had dus helemaal geen keuze en zag mijn vader niet zo vaak. Gelukkig mag jij wel meedenken van je… Lees verder »

Evelien
1 maand geleden

Lieve Marit, Bedankt voor je bericht op het forum! Wat dapper van je dat je je vraag stelt. Ik kan me voorstellen dat je in een moeilijke situatie zit. Je verteld allereerst dat je naar de middelbare school gaat. Wat spannend! Hoe vind je dat zelf? Je verteld ook dat je het lastig vindt dat je moet wisselen tussen jouw vader en moeder en dat je ze graag allebei wil blijven zien. Dat kan ik me goed voorstellen. Toen mijn ouders gingen scheiden, woonde mijn moeder in een ander dorp dan mijn vader. Ik kon dus ook niet zelf kiezen… Lees verder »

Tino
1 maand geleden

Hey marit, ik heb dit zelf ook alleen heb ik dat ik bij mijn vader maandag dinsdag en woensdag ochtend ben en dat ik bij mijn moeder van woensdag middag donderdag en vrijdag ben en het weekend ook ene keer vader andere keer moeder maar ik weet niet hoe je naar school gaat maar ik ga met de fiets en dan is het nog wel te doen dus ik zou misschien zeggen dat je het zo nog heel even laat bijvoorbeeld en dat ja dan na een maandje bijvoorbeeld kijkt hoe je het vind gaan