Evy (10 jaar) in

Wisselen op zondag

ik heb jullie boek en het helpt heel erg ik hou van boeken lezen en dat doe ik heel vaak
maar ik heb er het meeste last van op zondag
want dan moet ik wisselen dus morgen al en als ik dan naar bed moet heb ik er last van maar dan mag ik geen boek lezen heeft iemand tips alfaast bedankt

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Vlinder
5 dagen geleden

Hi lieve Evy! Wat tof om te horen dat ons boek jou helpt en dat je het leuk vind om te lezen! Maar ik vind het ook heel erg knap van je dat je deze vraag durft te stellen op het forum! Wat ik opmaak uit je berichtje is dat je het lastig vind om te wisselen van ouders op de zondagen? En dat je het jammer vind als je soms ons boek niet mag lezen terwijl je die juist heel leuk vind? Is er een reden dat je ouders liever niet willen dat je een boek/ dit boek leest… Lees verder »

Ella
6 dagen geleden

Lieve Evy, Dankjewel voor je berichtje. Je schrijft dat je het leuk vind om boeken te lezen en dat je dat vaak doet. Verder vertel je dat je geen boek mag lezen op zondag. Mocht je alleen afgelopen zondag niet lezen of mag je elke zondag niet lezen? Verder vroeg ik me af wat je buiten het lezen fijn vind om te doen voor het slapen gaan? Wat je vertelt over de zondag herken ik. Ik moest maandag wisselen en zondagavond was dan de laatste dag bij mama of papa. Dit vond ik een lastige dag omdat ik net weer… Lees verder »

Iris
10 dagen geleden

Hee lieve Evy, Wat fijn dat ons boek zo goed helpt voor jou! Lastig dat je dan op een moeilijk moment niet mag lezen. Ik vond de dag van wisselen ook altijd lastig. Vooral omdat mijn ouders elkaar geen gedag zeiden en ze vaak ruzie maakten. Waardoor is voor jou de wisseldag moeilijk? Je vertelt dat je geen boek mag lezen op zondagavond. Hebben je ouders verteld waarom dat niet mag? En heb je wel eens aan hen verteld waarom dit boek zo belangrijk voor je is op zondagavond? Als ze dat weten, begrijpen ze jou misschien beter. Kun je… Lees verder »