Sten (10) in

Wisselen na voetbal

Dag Villa Pinedo,
Graag wil ik iets vragen:
Ik vind het irritant wanneer ik bij voetbal ben geweest bij mama en dat ik gelijk met papa mee moet als ik bij mama thuis kom.
Mijn ouders zijn gescheiden.

groeten Sten

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Lisa
9 uren geleden

Hey Sten! Fijn dat je VillaPinedo hebt gevonden om je vraag te stellen. Als ik het zo lees vind je het dus irritant dat als je vanuit voetbal bij mama thuiskomt, dat je dan gelijk met papa mee moet. Ik kan me voorstellen dat dat niet fijn voelt. Ik zelf ging altijd van mama naar papa wisselen op zondagavond gelijk na het eten. Dat vond ik nooit zo fijn, omdat ik dan tijdens het eten de hele tijd moest denken aan dat ik daarna weg zou gaan en het voelde altijd alsof ik dan moest haasten met mijn spullen pakken… Lees verder »

Harold
3 dagen geleden

Hoi Sten, Wat goed dat je dit deelt! Ik heb dit ook gehad vroeger. Maar dan niet met voetbal, maar met zwemles. Ik was erg verdrietig dat ik gelijk weg moest bij mijn vader. Ik heb dit aangegeven bij mijn moeder en ze begreep het. Het moment dat er begrip voor was ging het toch wel een stukje beter. Uiteindelijk was ik niet meer verdrietig. dit was in mijn geval, ik moest eigenlijk gewoon wennen aan de situatie. Maar ik snap als dit in jouw geval misschien niet werkt. Heb je erover nagedacht om met papa of mama in gesprek… Lees verder »

Farah
3 dagen geleden

Hoi Sten,
Goed dat je een vraag stelt op het forum! Wat vervelend dat je dat irritant vindt.
Je zou het eens met je ouders kunnen bespreken dat je dit irritant vindt? Misschien weten ze helemaal niet dat jij dat irritant vindt dat je wisselt na het voetballen.
Dan zouden je ouders je misschien kunnen helpen en samen met jou kijken wat een fijne oplossing voor jou is. Ze willen vast met je meedenken.

Ik hoop dat je hier wat aan hebt!

Groetjes,
Farah