Bregje (11) in

Wisseldag

hoe kan ik het beste om gaan met de wissel dag ?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Lisa
10 maanden geleden

Hé Bregje, Wat fijn dat jij je vraag durft te stellen op het forum van Villa Pinedo! Je vraagt je af hoe je het beste om kunt gaan met de wisseldag tussen je ouders. Ik vraag me af hoe je dit nu doet en of je ergens tegen aanloopt? Ik wisselde altijd iedere zondag van huis. Mijn ouders wonen vijf minuten fietsen van elkaar, dus ik was er zo. Ik vond wissel dag soms best moeilijk. Het afscheid nemen van de ene ouder of me schuldig voelen dat mijn vader of moeder dan weer alleen thuis zat… ik kon daar… Lees verder »

Sarah
11 maanden geleden

Hoi Bregje! Welkom op het forum en wat goed dat je je vraag hier deelt 🙂 Mijn ouders gingen uit elkaar toen ik 8 was. Ik woonde toen vervolgens bij mijn moeder en om het weekend ging ik naar mijn vader. Zelf vond ik die wisseldagen altijd best verwarrend. Ik zag mijn vader namelijk niet heel vaak dus ik keek er altijd weer naar uit om hem te zien maar ik vond het ook gek om weg te gaan bij mijn moeder. En als het weekend er dan weer op zat en ik weer weg ging bij mijn vader, voelde… Lees verder »

Sandra
11 maanden geleden

Hoihoi Bregje, Bedankt voor jouw berichtje op het forum, wat goed dat je je vraag hier stelt! Best lastig hè, al dat gewissel tussen je ouders? Ik vond dit zelf ook altijd wel een beetje lastig. Ik ging om de twee weken een weekend naar mijn vader. Hoe is dit bij jou? Vaak had ik gedoe met kleding. Als ik bij mijn moeder was wilde ik het topje aan wat bij mijn vader lag, maar als ik bij mijn vader was wilde ik de broek aan die ik nog bij mijn moeder had liggen.. lekker handig maar niet heus haha.… Lees verder »