anoniem (12) in

Wil graag bij vader wonen

hoi allemaal
ik ga binnen kort naar de middelbare school ik heb nog
niet gekozen omdat ik graag bij mijn vader wil wonen maar
ik durf het niet te zeggen tegen mijn moeder ik kijk ook
alleen maar naar scholen in de buurt van mijn vader kan
iemand mij helpen ik zit echt in de knel maar er zijn zoveel
mensen hier die mij niet mogen dus daarom ook het duurt nog maar 2 weken en dan moet ik ingeschreven zijn mijn moeder
kijkt ook naar scholen voor mij waar ik nu woon maar dat wil ik helemaal niet dus kan je mij helpen ZO SNEL MOGELIJK
groetjes ANONIEM

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
7 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Floor
1 maand geleden

Lieve anoniem, Wat een super ingewikkelde en stressvolle situatie. Heel knap dat je om hulp hebt gevraagd op het forum. Dat is een goede stap in situaties zoals deze. Ik kan heel goed begrijpen dat je het lastig vind om het te vertellen. Ik vind het heel fijn om een brief te schrijven in situaties zoals deze. Dit maakt het makkelijker om dingen te vertellen en uit te leggen. Is dat een idee om dit ook bij je moeder te doen? Daarnaast kan je ook een brief schrijven/praten met je vader om te zeggen dat je liever bij hem wil… Lees verder »

anoniem
1 maand geleden
Reply to  Floor

Hoi Floor dankjewel dat je hebt gereageerd maar ik zou graag naar mijn vader gaan om het te vertellen maar hij woont 2 uur van mij vandaan met de auto dus kan ik het niet zo makkelijk vertellen en mijn ouders kunnen niet met elkaar overweg dus het zou moeilijk gaan om ze bij elkaar te krijgen omdat ik bij hem wil wonen ( MIJN VADER VIND HET AL GOED DAT IK BIJ HEM WIL WONEN)
maar dankjewel voor de tip Floor
Groetjes Anoniem

Floor
1 maand geleden
Reply to  anoniem

Lieve anoniem,

Die afstand maakt het natuurlijk nog lastiger. Heel fijn dat je vader het al goed vind. Misschien kan je dan een keertje bellen of hij het met je moeder wil bespreken. Het hoort niet jouw taak te zijn om dat te regelen! Ook al gaan ze lastig met elkaar overweg blijven zij de volwassenen.

Liefs Floor

Dolores
1 maand geleden

Hey lieve anoniem, Wat goed dat je hier een berichtje hebt achtergelaten! Ik snap dat je liever bij je vader wilt wonen en daarom helemaal niet kijkt naar scholen bij je moeder. Ik wou zelf bij mijn moeder wonen en niet meer bij mijn vader. Ik vond dat ook heel erg eng en spannend om te zeggen! Maar daarna kon ik wel gewoon bij mijn moeder wonen! Heb je er met je vader over gepraat dat je liever bij hem woont? Misschien kunnen jullie het anders samen aan je moeder vertellen als je alleen echt heel eng vind. En het… Lees verder »

anoniem
1 maand geleden
Reply to  Dolores

Hoi Dolores ik doe het op mijn laptop omdat mijn moeder regelmatig mijn telefoon checkt
dus ik kan de buddy app niet downloaden en mijn ouder kunnen niet met elkaar overweg dus dat word moeilijk maar bedankt voor de tip
Groetjes Anoniem

Kim
Kim
1 maand geleden
Reply to  anoniem

Hey Anoniem,

Wist je dat je de buddyapp zo kan instellen dat er een wachtwoord opstaat als iemand het opent? Of zelfs de optie is dat het op een spelletje lijkt als iemand het opent in plaats van de chatbox. Zo kan je moeder niet zien wat het is als je dat liever niet wil! Berichtjes plaatsen op het forum kan natuurlijk altijd.

Liefs Kim

annoniem
1 maand geleden

praat er over met je moeder, vertel hoe je er echt over denkt, praat met je vader dst je graag wat meer bij m bent dat vind niemand naar natuurlijk. Lastig gesprek met je moeder , heb t ook moeten doen, maar uiteindelijk moet je kiezen voor wat goed voor jou voelt. zeg dat je heb gekeken naar scholen bij je vader en dat je graag naar jou favoriete school daar wilt. dit soort gesprekken zijn moeilijk maar het uiteindelijk waard! succes x