Nisa (10) in

Wil bij moeder wonen

Hallo, Ik ben Nisa en 10 jaar mijn ouders zijn gescheiden. Ik wil graag bij mijn moeder wonen.mijn vader mishandeld ons met ons bedoel ik ik en mijn broertje ik heb al een huisarts maar ja ik kan pas kiezen als ik 12 ben bij wie ik wil wonen, wat moet ik in de tussentijd doen??

3
Reacties

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
HiddeAnneDanique Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Hidde
Hidde

wat vervelend voor je dat je wordt mishandeld door je vader je moet het tegen je moeder en je leraar zeggen dat heb ik ook gedaan

Anne

Hallo Nisa! Wat goed dat je hier een berichtje op het forum schrijft. Het klinkt alsof het niet fijn is bij jou thuis. Ik snap dat je liever bij je mama wil wonen. Het is niet oké dat papa jullie mishandeld. Ik denk ook dat het belangrijk is om er met een volwassene over te praten. Dat kan met de huisarts, maar ook met een juf of meester op school. Zij kunnen je helpen zodat je niet meer bij papa hoeft te wonen. Toen ik het niet fijn had thuis heb ik dat ook vertelt aan een juf op school.… Lees verder »

Danique

Hoi Nisa, Wat fijn dat je het forum gevonden hebt. Bedankt dat je je vraag met ons deelt. Ik vind het verdrietig om te lezen dat je vader jullie mishandeld, wat knap dat je dat met ons durft te delen! Je zegt dat jullie al een huisarts hebben. Heb je weleens met die huisarts hierover gesproken? Ik denk dat het heel belangrijk is om het aan een volwassene te vertellen. Dat zou de huisarts kunnen zijn, maar ook je moeder, of een tante of een opa of oma… Soms kan het spannend zijn om het te vertellen. Je zou ook… Lees verder »