Laura (15 jaar) in

Wie ben ik?

mijn ouders zijn al gescheiden sinds ik 2 ben en ze kregen allebei snel een nieuwe vriend en vriendin. bij mijn moeder werd ik niet streng opgevoed en mocht ik heel veel maar bij mijn vader waren wel veel regels en als ik me er niet aan hield kwamen er ruzies. ik heb nog met andere redens besloten om tijdelijk niet meer bij mijn vader te wonen tot ik mezelf wat zekerder voelde en mezelf zou leren kennen. ik merk namelijk dat ik bij mijn moeder een heel ander persoon ben dan mijn vader en ook op school en vriendinnen ben ik anders. ik weet gewoon niet wie ik zelf ben en ik weet niet zo goed hoe ik daar achter moet komen. ik weet dat het voor ieder persoon verschild maar misschien heeft iemand een tip? dankjewel alvast x Laura

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Laura
Laura
1 maand geleden

heel erg bedankt voor de tips!

Ilse
1 maand geleden

Hey Laura! Fijn dat je het forum hebt gevonden en hier je vraag durft te stellen! Ik herken me in jou situatie. Mijn ouders gingen scheiden toen ik 14 jaar was, nu ik er op terug kijk heeft het veel invloed op mijn jeugd gehad. Juist in deze tijd ga je jezelf erg ontwikkelen en op zoek naar wie je bent en wat je wel of niet leuk vind. Ik had veel moeite met mijzelf uiten, soms had ik het idee dat ik niet goed wist wie ik nou eigenlijk was. Wat bij mij heeft geholpen is erover praten, met… Lees verder »

Kaylee
1 maand geleden

Hoi Laura, Wat goed dat je het forum gevonden hebt en wat goed ook dat je deze vraag stelt. Ik denk dat dit heel herkenbaar is voor velen, en zeker voor kinderen met gescheiden ouders. Zo ook voor mij. Ik herken vooral het stuk wat je schrijft dat het bij je vader veel strenger is dan bij je moeder. Ik vond dit zelf heel lastig om mee om te gaan, wat mag nou wel en wat mag nou niet. Ook op school was ik heel anders, daar was ik heel uitgelaten, bij mijn moeder was ik vooral erg zorgzaam en… Lees verder »