Voornaam (niet verplicht) (13 jaar) in

Wel contact met mijn vader

Hi Allemaal,
Mijn ouders zijn gescheiden toen ik 5 was. Sinds toen heb ik eigenlijk heel erg slecht contact met mijn mijn vader. Hij komt ons vaak niet ophalen en mijn ouders hebben vaak ruzie. Ik heb hem het afgelopen jaar helemaal niet meer gezien. Nu proberen we met jeugdzorg weer het contact beter te maken en had ik een gesprek en beloofde hij dat hij vaker zou bellen en contact op nemen maar hij doet dat nog steeds niet. Ik ben er heel verdrietig over. Het gaat daardoor ook heel slecht op school. Mijn vader vindt veel dingen van mij slecht. Ik doe VWO en hij zegt dat ik dat eigenlijk niet aan kan, Ik heb de droom om later piloot te worden alleen dat vindt ie ook suf. Ik woon nu thuis bij mijn moeder met mijn zusje en 2 honden maar ik wil toch veel liever ook contact met mijn vader en dat ie ook belt op mijn verjaardag.
Dit was mn verhaal

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Emma
Emma
6 jaren geleden

Hoi! Dank je dat je je verhaal hebt gedeeld! Wat vervelend dat je niet zo’n geweldig contact hebt met je vader. Ik herken dat heel erg: Mijn ouder zijn uit elkaar gegaan toen ik 3 was, ze konden niet met elkaar opschieten en ik zag hem eens in de twee weken en verder had ik vrijwel nooit contact met hem. Ik weet hoe frustrerend dit voor je moet zijn- hij blijft je vader, en jij bent zijn kind! Je houdt natuurlijk van hem, en je wilt het liefste dat hij trots op je is! Wat je ten eerste moet weten… Lees verder »

Simon
Simon
6 jaren geleden

Hey Jongen,

Bedankt voor het delen van je verhaal!
Ik snap de situatie van je, het is natuurlijk niet leuk als je slecht contact heb met je vader, en het is ook niet leuk dat hij niet in je gelooft.
Heb je je vader wel eens geprobeerd te vertellen wat je daarvan vindt, en hoe jij je er bij voelt?
Ga met hem praten, of stuur hem een brief!

Sterkte, met deze vervelende situatie!

Groetjes,

Simon