R (10) in

Weggelopen van moeder

Ik ben vandaag weggelopen van mijn moeder omdat ik het er helemaal klaar mee ben. Ik heb al 2 jaar! last van dit probleem

Kan iemand mij helpen dat zou fijnzijn(want ik wordt gek)

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Elena
1 jaar geleden

Hi R, wat dapper dat je je verhaal hier deelt! Wat vervelend voor jou dat je al 2 jaar helemaal klaar bent met de situatie en daardoor bent weggelopen. Ik ben ook ooit weggelopen van huis omdat ik klaar was met de situatie. Mijn moeder was zo vaak boos op mij en we hadden veel ruzie. Hierdoor ben ik tijdens een ruzie naar mijn vader gegaan. Wat maakte dat jij er klaar mee bent? En waar ben je naar toe gegaan? Voor mij hielp het om met iemand er over te praten en mijn moeder even niet te zien. Daardoor… Lees verder »

Fien
1 jaar geleden

Lieve R, wat een heftig verhaal, en wat dapper dat je dit durft te vertellen. Ik ben op mijn 14e ook voor het eerst weggelopen van huis. Ik vond dat heel heftig, dus ik snap volledig dat je je zo voelt. Toen ik dit meemaakte vond ik het fijn om het met iemand te bespreken die ik vertrouwde, zoals een van mijn ouders, of mijn juf of meester. Zo kon ik rustig nadenken en advies vragen, zonder dat ik veel stress had. Wanneer je er weer klaar voor bent, bespreek dan met mama (en/of papa) hoe je je voelt, zodat… Lees verder »

Mirthe
1 jaar geleden

Hi R! ik zou erover praten met iemand die je vertrouwt, zoals je meester of je oma. of je moeder zelf natuurlijk. wat je ook kan doen als je er helemaal klaar mee bent: alles wat je voelt of lastig vindt van je af schrijven. dat hielp mij altijd! succes!

Mirthe