Famke & Zus (6) in

Wéér verhuizen

Misschien moet ik straks weer verhuizen omdat mijn papa een tijdelijke woning heeft. In het begin durfde ik geen vriendinnen te maken omdat ik bang was weer afscheid te moeten nemen. Hoe moet ik daarmee omgaan?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Pleun
10 dagen geleden

Hey Famke en zus! Wat goed dat jullie ons forum hebben gevonden. Ik kan me voorstellen dat het lastig is om weer te moeten verhuizen! Zelf ben ik ook een aantal keer verhuisd en herken jullie vraag over het maken van vrienden heel erg. Ik vond het namelijk super jammer dat ik mijn vriendinnen bij mijn vorige huis moest achterlaten. Gelukkig hadden we wel mailadressen uitgewisseld zodat we met elkaar konden mailen en we hebben zelfs ook een keer weer afgesproken, dat was heel gezellig! Zouden jullie met papa kunnen kijken hoe je het contact met jullie vriendjes kunnen houden?… Lees verder »

Nikita
10 dagen geleden

Dat lijkt me inderdaad een lastige situatie! Het is natuurlijk wel belangrijk om vriendinnen te maken. Afscheid nemen is nooit leuk, maar gelukkig is er tegenwoordig social media.. zodat je je vriendinnen kunt blijven spreken! Wat ook kan helpen is afleiding zoeken in dingen die je leuk vindt om te doen (hobby’s, sporten,etc). Dit deed ik altijd als ik het er een beetje moeilijk mee had. Ik hoop dat dit je een beetje helpt! 🙂