Skip to content
Loes (16 jaar) in

We doen nooit iets leuks samen.

Hoooi!

Ik wil graag weten hoe het bij jullie zit. Ik ben namelijk 1 keer in de 2 weken bij mijn vader en zijn vrouw.. Nu mag ik daar veel meer; altijd iets lekkers pakken en uitgaan zolang als ik wil. Maar tegelijkertijd heeft hij wel minder aandacht voor me. We doen nooit iets leuks samen, altijd is zijn vrouw erbij. En als ze dan in het weekend moet werken dan doet mijn vader gewoon niks..
Of wielrennen kijken..

Hoe zit dat bij jullie en vinden jullie het juist fijn of niet?

2
Reacties

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
MichaelKim Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Michael
Michael

Verschillende mensen hebben verschillende opvattingen over opvoeding. Dat je twee ouders hebt, betekend niet dat je dan ook twee ouders hebt die altijd hetzelfde over dingen denken. Je kunt er je voordeel mee doen, Maar je kunt ook dingen voorstellen, en leuke dingen gaan plannen. Zo kan je vader zich instellen op wat er gaat gebeuren (zoals afspraken maken met zijn vrouw) en kan je toch leuke dingen met hem doen. Vertel hem ook vaak dat je hem sowieso een leuke vader vindt. Ook als hij iets niet toelaat. Dit is ook een nieuwe situatie voor hem, dus je mag… Lees verder »

Kim
Kim

Hi Loes

Ik herken het wel hoor. Ik mag veel meer bij mijn vader. Ik word reteverwend door hem. Zeker schuldgevoel omdat hij mij zo weinig ziet. Ik heb liever dat hij echt wat met mij doet of luistert, by the way maar dat zal hij nooit weten want dit komt mij ook wel goed uit. Spreek bij hem tot veel later af met mijn vrienden. Mijn moeder weet dat weer niet, omdat ze toch niet met elkaar praten (in dit geval wel weer handig. Successsss.

Groetjes Kim