XOXOanoniempjeXOXO (12 jaar) in

Wat problemen

Hoi
ik heb een vraag
ik heb wat problemen met mijn stiefouders en vooral mijn stiefmoeder
hebben jullie tips om hier mee om te gaan
heel erg bedankt alvast

4
Reacties

avatar
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
XOXOanoniempjeXOXOAnoniemFelineFemke Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
XOXOanoniempjeXOXO
XOXOanoniempjeXOXO

heel erg bedankt voor de tips ik ga kijken of het werkt

Anoniem
Anoniem

Hoi!

Hier zijn wat tips:

Probeer lief te doen tegen haar en wat leuks samen te doen. Als ze niet leuk is of je er echt niet aan wen en dat je je niet op je gemak met haar voelt, praat er dan met je vader over, hij kan er iets aan veranderen.

Succes!
Groetjes, anoniempje

Feline
Feline

He Anoniempje, Fijn dat je hier om tips komt vragen, ik denk dat het altijd wel lastig is om stiefouders te krijgen. Je moet opeens wennen aan een nieuw persoon in je eigen huis. Wat mij erg hielp, was om te beseffen dat je stiefouders het ook moeilijk vinden waarschijnlijk, ze proberen zo goed mogelijk mee te helpen in het huishouden en de opvoeding. Wij kunnen dat erg ervaren als bemoeienis, of er zijn opeens andere regels… wanneer je dit lastig vind, zou ik erg in ieder geval zoals Femke al zei proberen over te praten met iemand die jij… Lees verder »

Femke
Femke

Hoi anoniempje, Thanks voor je vraag hier op het forum! Ik denk dat het herkenbaar is voor veel van ons ;-). Ik weet niet wat voor problemen je hebt met je stiefouders, maar wat mij hielp in omgang met de vriendin van papa / vriend van mama is dat ik er open over probeerde te praten met papa en mama. Ik durfde het niet tegen hun partners te zeggen, maar wel tegen mijn eigen ouders. Zij probeerden me toen te begrijpen en hielden rekening met mij. Eigenlijk vond ik dat nog niet goed genoeg, maar achteraf zie ik dat ze… Lees verder »